Pneumatisch Lak Voorbewerkingssysteem

Spotrepair-set

Profit in no time.

In 90 minuten kan er veel gebeuren. Bijvoorbeeld het complete herstel van kleine schades. Met de spotrepair-set kunnen schades tot een grootte van maximaal 3,5 cm met slechts één set en één machine in een handomdraai hersteld worden. Dit maakt niet alleen de klant blij. De extra omzet vanwege de spotrepair-set vergroot natuurlijk ook de efficiency en de winst.

Kleine schades herstellen en spuiten behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarom is een geoptimaliseerd systeem om deze reparaties uit te voeren nog belangrijker. Met de reparatiematerialen voor kunststof, zoals 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen en producten voor het herstellen van laklagen, biedt 3M Automotive Aftermarket Division een volledig scala aan gecoördineerde onderdelen voor een uniek proces voor het eerst in één pakket. En ze kunnen allemaal worden toegepast met dezelfde machine van Festool. Dit niveau van efficiëntie is nieuw en is een mijlpaal op het gebied van eenvoudiger werkmethoden zonder compromissen te sluiten ten aanzien van de kwaliteit.

 • Brochure

  Ontdek meer over de beste 3M-schuurmiddelen in combinatie met premium Festool Automotive Systems elektrische gereedschappen.

  Download brochure >

 • Productcatalogus

  Bekijk het volledige aanbod van 3M en Festool Automotive Systems producten die samen het uitgebreide Total Automotive Sanding System vormen.

  Productcatalogus >

 • SMART Reparatie - Stap voor stap omschrijving

  Kennis over het proces is nodig voor het stroomlijnen en standaardiseren van taken. Volg het stapsgewijze proces voor gemakkelijke optimale resultaten.

  SMART Reparatie - Stap voor stap omschrijving >


3M™ Accessoires en Schuurmiddelen

Bekijk alle producten

3M™ Persoonlijke veiligheid

Bekijk alle producten

 • Total Automotive Sanding System

  Total Automotive Sanding System

  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

  GA NAAR 3MCOLLISION.COM


Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands