Elektrisch Lak Voorbewerkingssysteem

Veiligheidsset

Verzekerd van succes.


Droge en explosieve stoffen horen niet in de omgevingslucht maar in de brandwerende kunststofbak van de Safety Set. De speciale stofzuiger minimaliseert compromisloos het brand- en explosiegevaar en levert zo een actieve bijdrage aan de veiligheid in uw werkplaats. De complete uitvoering van de Safety Set is een schoolvoorbeeld van werkplekorganisatie. Hierdoor kan tot wel 30% sneller gewerkt worden.

In aanvulling op de Safety Set biedt 3M voor iedere werkplaats, die veiligheid serieus neemt, artikelen aan die de medewerkers optimaal beschermen. Een veiligheidsbril, gehoorbescherming en een fijnstofmasker behoren net zo goed tot het assortiment als bijvoorbeeld de verschillende schuurlijnen en accessoires.

 

 • Elektrische Voorbewerkingsset

  Een systeem dat zich focust op gezondheid dankzij de stofbestrijding, vibratiecontrole en remschijf op de ETC EC 150 - een klasse op zich op het gebied van bediening.

  Elektrische Voorbewerkingsset>

 • Productcatalogus

  Bekijk het volledige aanbod van 3M en Festool Automotive Systems producten die samen het uitgebreide Total Automotive Sanding System vormen.

  Productcatalogus>

 • Pneumatische Voorbewerkingsset

  Geniet van enorme gebruiksefficiëntie met het pneumatische lakvoorbewerkingssysteem gecombineerd met lage kosten bij persluchtgebruik.

  Pneumatische Voorbewerkingsset>

 • Aanbrengen van primer met maximale efficiëntie

  Kennis over het proces is nodig voor het stroomlijnen en standaardiseren van taken. Volg het stapsgewijze proces voor optimale resultaten met het 3M™ Accuspray™ systeem.

  Aanbrengen van primer met maximale efficiëntie>


3M™ Accessoires en Schuurmiddelen

Bekijk alle producten

Aanbevolen gereedschappen en accessoires voor het carrosserie reparatiesysteem

Bekijk alle producten

 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System


  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL


Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands