Elektrisch Lak Voorbewerkingssysteem

Elektrische Voorbewerkingsset

Gezond werken.

 


Dankzij de afzuigdetectie, trillingscontrole en schijfrem getuigt de elektrische voorbereidingsset van een uitgesproken gezondheidsbewustzijn. Maar ook in het gebruik is hij een klasse op zich. Er met één hand mee werken is door zijn grote flexibiliteit en lage gewicht een fluitje van een cent. De duurzame en zuinige EC-TEC-elektromotor geeft de elektrische voorbereidingsset een economische aandrijfkracht.

Het 3M™ Accuspray™Systeem. Het handgereedschap dat zorgt voor minder overspray, gereduceerd lakverbruik en meer efficiëntie. Met deze innovatie zijn gladde oppervlakken en optimale laagdiktes geen toeval meer, maar eerder standaard. Het spuitpistool met de vervangbare spuitkoppen, ligt comfortabel in de hand en kan heel gemakkelijk gereinigd worden, waardoor er snel van kleur gewisseld kan worden.

 

 • Pneumatische Voorbewerkingsset

  Geniet van enorme gebruiksefficiëntie met het pneumatische lakvoorbewerkingssysteem gecombineerd met lage kosten bij persluchtgebruik.

  Pneumatische Voorbewerkingsset>

 • Productcatalogus

  Bekijk het volledige aanbod van 3M en Festool Automotive Systems producten die samen het uitgebreide Total Automotive Sanding System vormen.

  Download de catalogus > 

 • Veiligheidsset

  De veiligheidsset is ontwikkel om te werken in gebieden die gevoelig zijn voor droog stof. Uitgevoerd met een brandvertragende plastic houder, dit minimaliseert brand- en explosiegevaar.

  Veiligheidsset>

 • Aanbrengen van primer met maximale efficiëntie

  Kennis over het proces is nodig voor het stroomlijnen en standaardiseren van taken. Volg het stapsgewijze proces voor optimale resultaten met het 3M™ Accuspray™ systeem.

  Aanbrengen van primer met maximale efficiëntie>


3M™ Accessoires en Schuurmiddelen

Bekijk alle producten

3M™ Persoonlijke veiligheid

Bekijk alle producten

 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands