Lakafwerkingssysteem

Hoogglans-set

Met topsnelheid naar hoogglans.


In no time de perfecte afwerking. De hoogglans-set maakt dat voor elk laksysteem en moeilijk te bewerken tinten mogelijk. Het standaardwerkproces levert moeiteloos een loepzuiver polijstresultaat op. En dankzij de vele opbergvakken en een optimale werkplekorganisatie bespaart u nog meer tijd bij het opruimen van uw materiaal.

Groen, geel, blauw. Zekerheid betekent altijd het juiste gereedschap in de hand te hebben. Het kleurgecodeerde polijstsysteem voorkomt het risico op verwisselen en waarborgt dat voor elke processtap het juiste polijstmiddel en de bijpassende polijstpad binnen handbereik zijn. Een belangrijk voordeel voor schoon en nauwkeurig werken.

 • 3M™ Trizact™ - Afname met voordeel.

  Met 3M™ Trizact™ krijgt u een schuurmiddel in handen dat zichzelf in stand houdt. Bovendien vormt het de ideale basis voor het polijsten.

  Lakafwerkingssysteem - Polijstproces (Trizact)>

 • Productcatalogus

  Bekijk het volledige aanbod van 3M en Festool Automotive Systems producten die samen het uitgebreide Total Automotive Sanding System vormen.

  Download de catalogus > 

 • Brochure

  Ontdek meer over de beste 3M-schuurmiddelen in combinatie met premium Festool Automotive Systems elektrische gereedschappen.

  Download brochure  >

 • Polijstproces - Stap voor stap omschrijving

  Kennis over het proces is nodig voor het stroomlijnen en standaardiseren van taken. Volg het stapsgewijze proces voor optimale resultaten, makkelijk gemaakt dankzij het 3M kleurencode polijstsysteem.

  Polijstproces - Stap voor stap omschrijving>


3M™ Accessoires en Schuurmiddelen

Bekijk alle producten

3M™ Persoonlijke veiligheid

Bekijk alle producten

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands