Pneumatische Carrosserie Reparatiesysteem

Pneumatische Carrosserieschuurset

Professionals besparen.
Met uitstekende resultaten.

Tot wel 30% minder energiekosten. Daar kunt u mee voor de dag komen. Dat geldt ook voor het bijbehorende schuurresultaat. De pneumatische carrosserieschuurset schittert door zijn lage persluchtverbruik en hoge afname. Daardoor schuurt u met optimale efficiency naar een perfect resultaat.

Schuren op topniveau. Want tijd is geld. Of het nu om de snelheid of de levensduur gaat, 3M™ Cubitron™ II-schuurmiddelen zijn op beide terreinen koploper. In vergelijking met andere premiumproducten kan tweemaal zo lang de optimale schuurkwaliteit gegarandeerd worden. En dat terwijl er aanzienlijk minder kracht en druk benodigd zijn.

 

 • Elektrische Carrosserieschuurset

  Het Total Automotive Sanding System is verkrijgbaar voor degene die aan de carrosserie werkt in een elektrische versie met daarin de ROTEX RO 150.

  Elektrische Carrosserieschuurset >

 • Productcatalogus

  Bekijk het volledige aanbod van 3M en Festool Automotive Systems producten die samen het uitgebreide Total Automotive Sanding System vormen.

  Download de catalogus >

 • Schuren zonder snelheidslimiet

  Met slechts 4 standaard groftes kan je een perfect resultaat behalen. 3M™ Cubitron™ II levert een maximale afname met een minimale warmteontwikkeling.

  Bekijk de voordelen van 3M™ Cubitron™ II >

 • Schuurproces - Stap voor stap omschrijving

  Kennis over het proces is nodig voor het stroomlijnen en standaardiseren van taken. Volg het stapsgewijze proces voor optimale resultaten.

  Bekijk het stapsgewijze schuurproces


3M Cubitron™ II Schuurmiddelen en Accessoires

Bekijk alle producten

3M™ Persoonlijke veiligheid

Bekijk alle producten

 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System

  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands