Elektrisch Carrosserie Reparatiesysteem

Elektrische Carrosserieschuurset

Opdracht: lak verwijderen

Met de ROTEX RO 150 wordt de elektrische carrosserieschuurset in no time het beste paard van stal. Bij grof schuren is de afname bijzonder groot, wat het perfecte oppervlak oplevert. Een allroundset waarmee u dankzij de snelle montage, demontage en schijfwisseling veel tijd bespaart.

Het 3M™ Cubitron™ II-schuurmineraal is een echte tempomaker. Dankzij de innovatieve technologie is het 30 % sneller dan vergelijkbare premiumproducten. Daarnaast onderscheidt het zich door het fijne en uiterst gelijkmatige schuurresultaat. Bovendien wordt met 3M™ Cubitron™II-schuurmiddelen geen warmte gegenereerd die tot materiaal- en structuurbeschadigingen leidt. De afwezigheid van het gebruikelijke warmte-effect waarborgt een substantiële verbetering van de carrosseriereparatie, zonder dat de structuur van het metaal verandert.
 

 • Pneumatische Carrosserieschuurset

  Geniet van een meer dan 30% lagere energierekening met de Pneumatische Carrosserieschuurset, waaronder de LEX 3 150.

   

  Pneumatische Carrosserieschuurset>

 • Productcatalogus

  Bekijk het volledige aanbod van 3M en Festool Automotive Systems producten die samen het uitgebreide Total Automotive Sanding System vormen.

  Download de catalogus>

 • Schuren zonder snelheidslimiet

  Met slechts 4 standaard groftes kan je een perfect resultaat behalen. 3M™ Cubitron™ II levert een maximale afname met een minimale warmteontwikkeling.

  Bekijk de voordelen van 3M™ Cubitron™ II >

 • Schuurproces - Stap voor stap omschrijving

  Kennis over het proces is nodig voor het stroomlijnen en standaardiseren van taken. Volg het stapsgewijze proces voor optimale resultaten.

  Bekijk het stapsgewijze schuurproces>


3M Cubitron™ II Schuurmiddelen en Accessoires

Bekijk alle producten

3M™ Persoonlijke veiligheid

Bekijk alle producten

 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System


  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands