Samenwerkingsoverzicht
 • Een Wereldwijde Samenwerking

  Maak kennis met een van de meest effectieve en uitgebreide oppervlakte voorbereidings- en afwerkingssystemen in de autoschadeherstelmarkt.

  U vroeg om een uiterst efficiënt, alles-in-een stofazuigingsoplossing. Wij hebben geluisterd en zijn trots om het Total Automotive Sanding System naar de wereldwijde automotive aftermarket te brengen. Hier leest u belangrijke achtergrondinformatie:

  1. Ontwikkeld om aan de groeiende behoefte van een schonere, veiligere, efficiëntere en meer winstgevende werkplaats te voldoen. Het systeem combineert de beste schuurmiddelen van 3M met premium Festool Automotive Systems elektrisch gereedschap en stofafzuigingsoplossingen. Ontdek de kracht van samenwerking.

  2. Festool is continu nieuwe technologieën aan het ontwikkelen en biedt al meer dan 90 jaar professionele en vernieuwende oplossingen voor vakmensen. Experts in schuurwerkzaamheden sinds 1951 en stofafzuiging sinds 1976, Festool Automotive Systems maakt elektrisch gereedschap dat wordt beschouwd als het beste binnen de wereld van de automotive repair.

  3. Opgericht in 1902, 3M is een wereldwijd opererend bedrijf, verantwoordelijk voor 60.000 producten die gebruikt worden in huis, bedrijven, het onderwijs en de zorg. Met onderzoekers en wetenschappers over de hele wereld, werkt 3M in 70 landen en verkoopt in 200 landen. Het wereldwijde 3M-team is toegewijd aan het ontwikkelen van technologie en producten die elk bedrijf beter maken, elk huis verbeteren en ieders leven makkelijker maken. 3M Automotive Aftermarket Division werkt wereldwijd, via meer dan 70 dochterondernemingen bedient deze de autoschadeherstelmarkt. 3M AAD heeft diepgaande kennis van de industrie en sterke banden met schadeherstelprofessionals.

  3M Automotive Aftermarket Division en Festool Automotive Systems kijken ernaar uit om met u het verschil te maken – om uw expertise te vergroten zodat u optimaal kunt presteren.

 • Mede mogelijk gemaakt door Festool Automotive Systems logo

  Total Automotive Sanding System


  3M en Festool Automotive Systems hebben een wereldwijde samenwerking gevormd om de autoschadeherstelmarkt optimaal te bedienen. De beste innovaties op het gebied van schuurmiddelen van 3M, inclusief 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen, zijn nu verkrijgbaar samen met de premium hulpmiddelen voor oppervlaktevoorbereiding van Festool Automotive Systems, inclusief pneumatische en elektrische schuurmachines, polijstmachines en steunschijven, stofzuigers en werkstations voor oppervlaktevoorbereiding, met stofafzuigcapaciteit en service.

  LEER MEER OVER FESTOOL

  GA NAAR 3MCOLLISION.COM