1. 3M België
 2. Veiligheid
 3. Worker Choice
 4. Motor- en luchtaangedreven adembescherming
Veiligheid
The Workers'Choice - Motor- en luchtaagedreven adembescherming

Motor- en luchtaangedreven adembescherming

Modulair, geïntegreerd en gebruiksvriendelijk.

Onze motor- en luchtaangedreven adembescherming biedt comfortabele en geïntegreerde bescherming van hoofd, gezicht, ogen, gehoor en ademhaling tegen allerlei gevaren. De ademhalingssystemen zijn eenvoudig en modulair op te bouwen naar de wens van de gebruiker waardoor de juiste bescherming geboden kan worden voor diverse omgevingen en toepassingen.

 • 3M™ Versaflo™ TR-600 Motoraangedreven ademhalingssysteem
  3M™ Versaflo™ TR-600

  Werken in een comfortabele wereld.

  Het TR-600 Motoraangedreven ademhalingssysteem biedt bescherming tegen deeltjes, gassen en/of dampen en biedt een keuze uit meerdere luchstroomsterktes (debiet) met een gebruiksvriendelijke bediening die ook de laadstatus van de batterij en de verzadiging van het deeltjesfilter in de gaten houdt.

 • 3M™ Versaflo™ TR-300 Motorunit
  3M™ Versaflo™ TR-300+

  Hoge performance en functionaliteit in lichtgewicht design.

  De TR-300+ Motorunit is de kleinere variant van de TR-600 en combineert performance, bescherming en functionaliteit met een modern en lichtgewicht design.

 • 3M™ Versaflo™ M-Serie helmen
  3M™ Versaflo™ M-Serie

  Geïntegreerde bescherming voor vele toepassingen.

  De M-Serie staat bekend om zijn lichte, compacte en goed uitgebalanceerde vizieren en helmen. De helmen bieden geïntegreerde bescherming tegen een reeks van gevaren en zijn aan te sluiten op alle modulaire motorunits.