3M™ Versaflo™ Helm met zeer duurzame schouderbedekking, M-406

 • Artikelnummer M-406
 • 3M-productnummer M-406
 • 3M ID 7000104037

De mantelopties zijn nylon voor toepassingen in de bouw en de zware industrie en vlamvertragend polyaramide voor gebruik met hete deeltjes

Flexibele bescherming tegen diverse gevaren voor ademhaling, hoofd (EN397), ogen en gezicht (EN166 middelzware impact)

Lichtgewicht, compact en goed gebalanceerd ontwerp

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 1MB)
Producttype Helm met bekleding
Productkleur Zwart

Details

Hoogtepunten
 • De mantelopties zijn nylon voor toepassingen in de bouw en de zware industrie en vlamvertragend polyaramide voor gebruik met hete deeltjes
 • Flexibele bescherming tegen diverse gevaren voor ademhaling, hoofd (EN397), ogen en gezicht (EN166 middelzware impact)
 • Lichtgewicht, compact en goed gebalanceerd ontwerp
 • Het vizier kan worden opgelicht zonder de helm te verwijderen
 • Volledig afstelbaar binnenwerk met textielbanden voor een optimale pasvorm en gewichtsverdeling
 • Dankzij de deflector kunnen gebruikers de luchtstroom in de hoofdkap zelf regelen voor meer controle en comfort

De 3M™ Versaflo™ Helmen met schouderbedekking, M-400-serie bieden geïntegreerde bescherming tegen diverse gevaren voor de luchtwegen, ogen, het hoofd, gezicht en gehoor met extra bedekking van nek en schouders. Ze kunnen worden gebruikt met 3M™ Motoraangedreven ademhalingssystemen en 3M™ Ademhalingssystemen met luchttoevoer in een groot aantal verschillende toepassingen.

Zorg voor veelzijdige, geïntegreerde bescherming tegen diverse industriële gevaren met de 3M™ Versaflo™ Helm met schouderbedekking M-400-serie. Schouderbedekkingen zijn verkrijgbaar in een duurzaam nylonweefsel, geschikt voor bouwtoepassingen en zware industrie of een vlambestendig polyaramide-weefsel, geschikt voor toepassingen met hete deeltjes zoals smelten, gieten en andere metaalbewerkingstoepassingen. De M-400-helm met schouderbedekking heeft een licht, compact en goed uitgebalanceerd ontwerp dat bescherming biedt voor ademhaling, hoofd en gezicht met bedekking van hoofd, nek en schouders. Wanneer het veilig is om dit te doen, kan het vizier worden opgelicht zonder de helm te verwijderen. Het volledig verstelbare binnenwerk bevat textielbanden voor een optimale pasvorm en gewichtsverdeling, en de deflector stelt gebruikers in staat om de luchtstroom in de hoofdkap zelf te regelen, voor meer controle en comfort. Het vizier biedt een goed perifeer en neerwaarts zicht, met een gecoat polycarbonaat voor extra bestendigheid tegen chemicaliën en krassen. Hij voldoet aan de hoogste eisen voor ademhalingsbescherming (TH3) voor dit type product bij gebruik in combinatie met specifieke 3M™ lucht- en motoraangedreven systemen en is gemakkelijk te onderhouden met reserveonderdelen en accessoires die snel, gemakkelijk en intuïtief te vervangen zijn.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.