1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Labels
  4. Labelmaterialen
  5. Label op rol
  6. 3M™ Thermal Transfer Polyester labelmateriaal 7872

3M™ Thermal Transfer Polyester labelmateriaal 7872

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

De lijm kan zich permanent hechten aan kunststoffen met een hoge of lage oppervlakte-energie (HSE/LSE), getextureerde en gebogen oppervlakken, poedercoatings en licht geoliede metalen

Dikke lijmlaag zorgt voor sterkere hechting aan getextureerde oppervlakken

De facestock is voorzien van een toplaag voor thermotransferprinten

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • De lijm kan zich permanent hechten aan kunststoffen met een hoge of lage oppervlakte-energie (HSE/LSE), getextureerde en gebogen oppervlakken, poedercoatings en licht geoliede metalen
  • Dikke lijmlaag zorgt voor sterkere hechting aan getextureerde oppervlakken
  • De facestock is voorzien van een toplaag voor thermotransferprinten

3M™ Thermal Transfer polyester labelmateriaal 7872 is een glanzend polyester labelmateriaal met uitstekende duurzaamheid en vochtbestendigheid. Dit labelproduct is voorzien van 3M™ Hoogwaardige acrylaatlijm 350 en biedt een uitstekende chemische bestendigheid en hoog hechtvermogen, zelfs bij hoge temperaturen.

De facestock is voorzien van een toplaag voor thermotransferprinten. Voor optimale duurzaamheid worden harslinten aanbevolen. De toplaag zorgt ook voor verbeterde inkthechting voor traditionele drukpersmethoden. De polyester facestock biedt duurzaamheid in veeleisende omgevingen. De 350 is de meest universele lijm voor labelmateriaal van 3M en biedt een uitstekende hechting, zelfs op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, in combinatie met uitstekende temperatuur- en chemische bestendigheid. De 46 micron lijmlaag hecht ook goed aan getextureerde oppervlakken. De verdichte pergamijnliner zorgt voor consistent stansen. Het is door UL en cUL erkend (bestandsnummer MH18072).

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen