3M™ Scott™ RAS Asbestos Airline ademhalingsapparaat

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften bij de verwijdering van asbest

Ideaal voor gebieden met een hoge graad van verontreiniging

Hoogste niveau van ademhalingsbescherming met een toegewezen beschermingsfactor van 2000

Bekijk meer details
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Details

Hoogtepunten
 • Ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften bij de verwijdering van asbest
 • Ideaal voor gebieden met een hoge graad van verontreiniging
 • Hoogste niveau van ademhalingsbescherming met een toegewezen beschermingsfactor van 2000
 • Verbeterde reiniging dankzij eenvoudig schoon te vegen harnas en inline deeltjesfilter
 • Gelaatsmasker met filter voor betreden en verlaten
 • Goedgekeurd en CE-markering in overeenstemming met EN 14593-1:2005 en AS/NZS 1716:2012

Het 3M™ Scott™ RAS (Respirator Airline System) Asbestos Airline ademhalingsapparaat is een systeem met positieve druk dat ademhalingsbescherming van het hoogste niveau biedt. Het RAS Asbestos-systeem is ideaal voor gebieden met een hoge graad van verontreiniging.

Het 3M™ Scott™ RAS Asbestos Airline ademhalingsapparaat is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij de verwijdering van asbest. Het biedt ademhalingsbescherming van het hoogste niveau. Dit open-circuit airline ademhalingssysteem met positieve druk bevat over het algemeen een ademhalingsautomaat met positieve druk, een toevoerslang met ingebouwd deeltjesfilter, een waarschuwingsfluitje voor middelhoge druk en een verdeelstuk voor de luchttoevoerslang. Het apparaat is gemonteerd in een verstelbaar PU-gecoat polyester bandolierharnas dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De Tempest-ademautomaat zorgt voor positieve druk in het gelaatsmasker dat resulteert in een toegewezen beschermingsfactor van 2000* (terwijl de unit is aangesloten op luchttoevoer). Het gelaatsmasker is ook uitgerust met een onderdrukfilter zodat de gebruiker werkgebieden kan betreden en verlaten zonder dat hij of zij is verbonden met een luchttoevoer. Wanneer de toevoerslang wordt losgekoppeld, voorkomt een geïntegreerde terugslagklep besmetting van de toevoerslang. Het waarschuwingsfluitje dat is bevestigd aan de toevoerslang van de ademhalingsautomaat, waarschuwt bij een storing in de luchttoevoer van de airline om aan te geven dat moet worden overgeschakeld naar de filterbus. De bus is met een blanco dop bevestigd op het masker om besmetting te voorkomen. De afveegbare webbing van het harnas heeft een glad oppervlak, waardoor minder asbestvezels worden vastgehouden en de reiniging van de set na gebruik eenvoudiger is. Het inline deeltjesfilter is bevestigd op de toevoerslang om te voorkomen dat vezeldeeltjes die mogelijk op de slang aanwezig zijn, in het gelaatsmasker terechtkomen. Goedkeuring en CE-markering in overeenstemming met EN 14593-1:2005 en AS/NZS 1716:2012. *afhankelijk van lokale regelgeving

Typische Eigenschappen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten