1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Flexografische plaatmontagebanden
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1020

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1020

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Wit, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk

Deze 0.51 mm dikke witte, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met eenvoudige plaatverwijdering.

Geeft een combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Wit, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk
 • Deze 0.51 mm dikke witte, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met eenvoudige plaatverwijdering
 • Geeft een combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder
 • Flexodruk
 • Easy-mount liner, heeft microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Door het gearceerde patroon kan lucht ontsnappen tussen de tape en de cilinder/huls, en tussen de tape en de plaat. De productiviteit wordt verhoogd, de totale verwerkingstijd wordt verminderd en printfouten worden geëlimineerd

3M™ Cushion-Mount™ Plus clichétapes zijn speciaal ontworpen voor flexodruk. Cushion-Mount Plus zijn dubbelzijdige cliché tapes met een veerkrachtige schuimrug, aan beide zijden gecoat met acrylaatlijm. Uitstekende samendrukbaarheid en optimale veerkracht van het schuim van het schuim zorgen voor een constant hoge afdrukkwaliteit.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1020 voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of moffen. Het biedt een hoogwaardige standaardcombinatiedruk en is geschikt voor een combinatie van vaste stoffen en tone reproductie. Onze Easy Mount-voering creëert microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Het gearceerde patroon creëert een continu en permanent netwerk van microkanalen in de kleefstof, waardoor lucht kan ontsnappen tussen de tape en de cilinder / mof en tussen de tape en de plaat. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. Het kleefmiddel aan de niet-belijnde zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht tijdens montage en schone verwijderbaarheid bij demontage. "

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Totale breedte (metrisch) 1.372 mm, 457 mm
Rugdikte (metrisch) 0,559 mm
Productkleur Wit
Materiaal schutlaag PE-schuim
Type lijm Verschillend gecoat acrylaat