1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Flexografische plaatmontagebanden
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1720

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1720

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Blauwgroen, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk

Deze 0.51 mm dikke blauwgroene, medium firm density, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met eenvoudige plaatverwijdering.

Geeft een medium/harde combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Blauwgroen, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk
 • Deze 0.51 mm dikke blauwgroene, medium firm density, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met eenvoudige plaatverwijdering
 • Geeft een medium/harde combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder
 • Flexodruk
 • Easy Mount liner, heeft microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Door het gearceerde patroon kan lucht ontsnappen tussen de tape en de cilinder/huls en tussen de tape en de plaat. De productiviteit wordt verhoogd, de totale verwerkingstijd wordt verminderd en printfouten worden geëlimineerd

Gebruik 3M™ Cushion-Mount™ Plus plaatmontagetape E1720 om uw fotopolymeerplaten op drukcilinders te monteren. Onze 0,51 mm dikke, turkooizen dubbelzijdige plaatmontagetape met hoge kleefkracht aan de plaatzijde heeft microkanalen die de vorming van luchtbellen voorkomen. Het wordt gebruikt in combinatiedruk met voornamelijk volle-toonelementen.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Montage Tape E1720 wordt gebruikt voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of moffen en biedt een hoge kwaliteit voor hogesnelheidsafdrukken van combinatiewerkzaamheden wanneer halftone gebieden vaste stoffen overschrijden. Onze Easy Mount-voering creëert microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Het gearceerde patroon creëert een continu en permanent netwerk van microkanalen in de kleefstof, waardoor lucht kan ontsnappen tussen de tape en de cilinder / mof en tussen de tape en de plaat. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. De kleefstof aan de niet-belaste zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor deze eenvoudig kan worden aangebracht en verwijderbaar is tijdens demontage. "

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen