3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS

Products
 • Hoge afpel- en afschuifsterkte handhaaft een duurzame hechting bij hoge en lage temperaturen
 • Heavy-duty voor schok- en moeheidsbestendigheid
 • Verwerkingstijd van 20 minuten biedt tijd voor positioneren en aanpassen
 • Anti-uitloopformule zorgt ervoor dat de lijm op de plaats blijft waar deze wordt aangebracht
 Meer...
Alle details tonen
Inhoud
Volume_Metric
Zie alle producten 
 Inhoud
Alle modellen
Sluiten
Details

3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS is een zwarte, niet-uitlopende, heavy-duty tweecomponenten structurele lijm op epoxybasis die een goede sterkte biedt in combinatie met een hoge schok- en moeheidbestendigheid om te voldoen aan veeleisende verlijmingsuitdagingen. 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS kan in veel toepassingen worden gebruikt als alternatief voor mechanische bevestigingsmiddelen, schroeven, klinknagels en puntlassen.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. De hoge pel- en afschuifsterkte handhaaft een duurzame hechting bij hoge en lage temperaturen. Onze 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS houdt de hechtsterkte in stand bij hoge en lage temperaturen en is gedurende 60 minuten bestand tegen het afbakken van verf tot 204 °C (400 °F). Deze epoxylijm werkt goed op een verscheidenheid aan ondergronden, zoals metalen, keramiek, hout, glas, vele composieten en kunststoffen, en is een uitstekend hechtmiddel voor binnengebruik voor verbinden, lijmen, ingieten, paneelverlijming en constructiehechting. 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS voldoet aan de vereisten voor UL 94 HB. Aanbevolen toepassingen Montage van kleine verbindingsvlakken Heavy-duty-assemblages Metaalbewerking Epoxyverlijming van koolstofvezel Verwerkingstijd van 20 minuten biedt tijd voor positioneren en aanpassen 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS bereikt de verwerkingssterkte in ongeveer twee uur en is volledig uitgehard in 24 uur (bij 22 °C / 72 °F). De mengverhouding is 2:1 en het product biedt een verwerkingstijd van 20 minuten, zodat u de tijd hebt om het eindresultaat de gewenste pasvorm te geven voordat de lijm is uitgehard. Deze lijm is verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingsformaten en kan op verschillende manieren worden afgegeven, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de taak. Heavy-duty voor schok- en moeheidsbestendigheid 3M™ Scotch-Weld ™ Epoxylijm DP420NS is geschikt voor toepassingen waarin u te maken hebt met zware omgevingsuitdagingen. Deze sterke epoxylijm, die speciaal geformuleerd is voor een sterke hechting op lange termijn, is een andere manier waarop 3M haar expertise heeft ingezet om ruimschoots te voldoen aan zelfs de zwaarste toepassingen. Wat zijn epoxylijmen? Epoxylijmen maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan, acrylaat, cyanoacrylaat en andere lijmen omvat. Epoxylijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische reactie aangaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht.

 • Hoge afpel- en afschuifsterkte handhaaft een duurzame hechting bij hoge en lage temperaturen
 • Heavy-duty voor schok- en moeheidsbestendigheid
 • Verwerkingstijd van 20 minuten biedt tijd voor positioneren en aanpassen
 • Anti-uitloopformule zorgt ervoor dat de lijm op de plaats blijft waar deze wordt aangebracht
 • Verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes
Specificaties
Binnen/Buiten
Beide
Brandvertraging
UL94 HB
Formaat verpakking (metrisch)
400 ml, 50 ml
Fysieke vorm
Vloeiende vloeistof
Hardheid
75-80 Shore D
Houdbaarheid in maanden (vanaf productiedatum)
15
Inhoud
400 ml, 50 ml
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Ontwerpuitdagingen
Impact- en schokabsorptie, Beheersing van geluidstrillingen en hardheid NVH
Open tijd
20 min @ 72 °F (22 °C)
Opslagtemperatuur
60-80 F (16-27 C)
Positie
Best
Productkleur
Zwart
Productsleutel
DP420NS
Producttype
Epoxylijm
Productvorm
Cartridge
Schuifsterkte
4500 Pound_Per_Square_Inch
Sectoren
Bouw, Consumentenproducten, Elektronica, Industrie algemeen, Metaalbewerking, Militair en overheid, Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, Bewegwijzering en reclameborden, Speciale voertuigen, Transport en vervoer, Houtbewerking
Toepassing
Aluminium verlijmen, Composieten verlijmen, Impactbestendig, Kleine verbindingen, Dragend verlijmen
Type lijm
Epoxy
Verpakkingseenheid
12, 6
Verwerkingstijd
15 min - 30 min
Viscositeit
Niet-uitzakkend
Volledige uithardingstijd
24 Hours @ 72 F (22 C)
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.