3M™ Scotch-Weld™ Geurarme Acrylaatlijm DP8810NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Duurzame verbinding met hoge afschuifsterkte en impactresistentie.

Lage geur en niet ontvlambaar

Geschikt voor moeilijke substraten zoals poederlakken en lichte olievervuiling

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Duurzame verbinding met hoge afschuifsterkte en impactresistentie
  • Lage geur en niet ontvlambaar
  • Geschikt voor moeilijke substraten zoals poederlakken en lichte olievervuiling
  • Lijmt lastige oppervlakken zoals poedergecoate oppervlakken en de meeste kunststoffen
  • 18 maanden houdbaar bij kamertemperatuur, wat het voorraadbeheer vereenvoudigt

3M™ Scotch-Weld™Structurele Lijm 8810NS is een vertaaide 2-componenten acrylaatlijm met lage geur en anti-druip eigenschap. Deze lijm is een ideale keuze voor vele industriële toepassingen.

3M™ Scotch-Weld™Structurele Lijm 8810NS is een vertaaide 2-componenten acrylaatlijm met lage geur heeft een 1:10 mengverhouding en een 10 minuten opentijd om het werkstuk te positioneren. Binnen de 20 minuten wordt reeds een behoorlijke afschuifsterkte behaald, alsook een goede pelsterkte en impactresistentie. Deze lijm is niet brandbaar. De anti-druip eigenschap van deze lijm zorgt ervoor dat de lijm exact blijft waar u hem aanbrengt en niet zal wegvloeien. 2K acryaatlijmen hebben een grote verbindingssterkte en duurzaamheid. Hoewel die lager zijn dan bij epoxy-lijmen, zijn acrylaatlijmen eenvoudiger in het gebruik, harden ze sneller uit, zijn schokbestendiger, hebben ze een hoger tolerantie voor olie-achtige of onvoorbereidde substraten en kunnen ze een grotere variëteit aan substraten verbinden, waaronder bijna alle plastics. De nieuwste acrylaatlijmen zijn stabiel bij kamertemperatuur en zijn lang houdbaar.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten