3M™ Polish Rosa Autowas, PN80345

 • 3M ID 7000083979
 • UPC 04046719044337

Silicoonpolymeerwas voor hoge glans en langdurige bescherming

Uitzonderlijk makkelijk afnemen op zowel grote als kleine gebieden

Efficiënt werken met eenvoudige reiniging op kleine of grote gebieden

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Silicoonpolymeerwas voor hoge glans en langdurige bescherming
 • Uitzonderlijk makkelijk afnemen op zowel grote als kleine gebieden
 • Efficiënt werken met eenvoudige reiniging op kleine of grote gebieden
 • Handmatig of machinaal aanbrengen

Breng 3M™ Polish Rosa met de hand of met de machine aan voor een uitzonderlijke, diepe glans zonder vlekken en een langdurige wasbescherming en afwerking. Ons polijstmiddel tast de kleur van zwarte rubberen onderdelen niet aan. Het product is perfect schoon te maken, zowel in kleine ruimten als op grote oppervlakken. Een must-have voor elke autoreinigings- of -restauratieset.

Met 3M™ Polish Rosa krijgt u een uitzonderlijke, diepe glans zonder vlekken en bescherming. Het product tast de kleur van zwarte rubberen onderdelen niet aan. Het maakt geen vlekken op rubber of kunststof. Voor de beste resultaten hoeft u het polijstmiddel enkel aan te brengen en overtollig product weg te vegen met een 3M-polijstdoekje. Ons polijstmiddel op siliconenbasis wordt ten zeerste aanbevolen door industriële professionals voor het terugbrengen van de glans van de lak zodat deze er als nieuw uitziet en voor een uitzonderlijke langdurige afwerkingswasbescherming. Daarnaast is het product perfect schoon te maken, zowel in kleine ruimten als op grote oppervlakken. Een must-have voor elke autoreinigings- of -restauratieset.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten

Formaat verpakking (metrisch) 1 Litre
Grofte Ultrafijn
Inhoud 1 L
Merken 3M™
Producttype Polish
Toepassing Detailwerkzaamheden, Opwrijven & polijsten, Uitgeharde lak
Type Polijsten
Type Oppervlak Verf
Vorm Rond

Gerelateerde Producten