3M™ Perfect-It™ Ultrafijne polijstpad

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Voor een hoogglans-afwerking op donkere laklagen

Gebruikt als hulpmiddel om een einde te maken aan machinedraaiingen en een hoogglans-afwerking aan te brengen

De wafelstructuur biedt voldoende contactvlak en houdt tegelijkertijd het polijstmiddel goed vast

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 1MB)

Details

Hoogtepunten
  • Voor een hoogglans-afwerking op donkere laklagen
  • Gebruikt als hulpmiddel om een einde te maken aan machinedraaiingen en een hoogglans-afwerking aan te brengen
  • De wafelstructuur biedt voldoende contactvlak en houdt tegelijkertijd het polijstmiddel goed vast
  • Ideaal bij het werken met 3M™ Perfect-It™ Ultrafina SE

Met onze 3M™ Perfect-It™ Ultrafijne polijstpad kunt u gemakkelijker wervelsporen op laklagen elimineren, zelfs bij lastige donkere auto's. Dankzij het unieke wafelstructuurontwerp dat vloeibaar polijstmiddel vasthoudt, brengt u met deze pad polijstmiddel gelijkmatig aan zonder overtollig polijstmiddel vrij te geven dat rimpels kan veroorzaken in de afwerking.

Gebruik de 3M™ Perfect-It™ Ultrafijne polijstpad voor een uitzonderlijke afwerking zonder lelijke machinedraaiingen of hologrammen. We hebben onze zachte pad met fijne poriën speciaal ontworpen voor een gelijkmatige verdeling van polijstmiddel en een efficiënte verwijdering van wervelsporen op laklagen, zelfs op lastige donkere auto's. Te gebruiken met 3M Ultrafijne Machine Polish en het best met de Quick Connect-adapter (afhankelijk van de gekozen pads). Onze zachte blauwe schuimpolijstpad maakt deel uit van onze bekroonde kleurgecodeerde reeks van de volgende generatie. De pad is speciaal ontworpen om u te helpen een uitzonderlijke afwerking te bereiken. En het schoonmaken verloopt snel en efficiënt. Verkrijgbaar in blauw, formaten: 75 mm, 150 mm of 216 mm.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M