3M™ Smeltlijm 3762

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Agressieve, hete kleefkracht die binnen enkele seconden een handvaste verbinding tot stand brengt.

Een medium open tijd laat herpositionering toe.

Verbindt met zekerheid moeilijk te verlijmen oppervlakken zoals licht gewaxte ondergronden

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Agressieve, hete kleefkracht die binnen enkele seconden een handvaste verbinding tot stand brengt
 • Een medium open tijd laat herpositionering toe
 • Verbindt met zekerheid moeilijk te verlijmen oppervlakken zoals licht gewaxte ondergronden
 • Onzichtbare verbinding onzichtbaar na hechting, verwijdert de noodzaak voor lelijke mechanische bevestigingen en tapeproducten

De 3M™ Smeltlijm 3762 is een rendabele, snel uithardende hot melt-lijm op basis van hars die voor 100% uit vaste stoffen bestaat. De lijm is ontworpen voor universele toepassingen, evenals voor handmatige verzegeling van dozen, verzegeling van golfkartonnen dozen en algemene verpakkingstoepassingen. Na verhitting tot het opgegeven smeltpunt vormt deze lijm een krachtige warmtehechting die in enkele seconden de verwerkingssterkte bereikt voor productiviteit in een hoog tempo.

Hou de productie gaande Is geformuleerd om snel te pakken en af te sluiten om de eisen van hoge-volume productie omgevingen aan te kunnen, zoals houtbewerking, verpakking en assemblage. De eigenschappen van deze lijm versnellen het sluiten van karton en leiden to een goede verbinding van hout, papier en andere vezelige substraten. De lijm heeft een hoge afschuifsterkte en lage pelsterkte. Economisch en veilig 30 seconden open tijd voor een druppel van 3mm is voldoende om te kunnen positioneren.Deze lijm bestaat uit een thermoplastische hars met 100% vaste stof met. Hij kan gebruikt worden in de 3M™ Smeltlijmpistolen. De VOC is laag, waardoor geurafscheiding minimaal wanneer de lijm verwarmd wordt. Dit draagt bij tot een aangename werkomgeving. Aanbevolen toepassingen: Verpakkingen Displays Houtbewerking Beurzen Schuim Ambachtelijke toepassingen Gewaxte ondergronden Het Smeltlijm Voordeel Smeltlijmpistolen zijn gereedschappen die gebruikt worden om thermoplastische lijmen vloeibaar aan te brengen. Ze zijn beschikbaar in versies voor hoge- en lage temperatuur. Lage temperatuur smeltlijmpistolen reiken tot 121°C en zijn nuttig wanneer men warmte-gevoelige materialen met elkaar wil verbinden zoals plastics, electronica of stoffen. Hoge temperatuur smeltlijmpistolen reiken minimaal tot 193°C. Het pistool creëert een vloeibaare lijmstroom wanneer de vaste lijmstick in de warmtekamer wordt gebracht. Daar wordt die gesmolten aan constante temperatuur. De gesmolten lijm wordt dan geëxtrudeerd door een nozzle met pneumatische druk, een mechanisch systeem or door rechtstreeks druk uit te oefenen op de lijmstick. De nozzles kunnen aangepast worden naargelang de noden: een dunne, brede nozzle om dozen te sluiten of een dikkere opening om hout, composieten of metaal te verbinden. De nozzles bestaan meestal uit metaal en worden erg heet tijdens het gebruik. Eenmaal de lijm verspoten is door het pistool, zal het snel afkoelen en verharden, meestal binnen enkele seconden.

Voorgestelde toepassingen
 • Handmatig sluiten van dozen, ook van golfkarton
 • Algemene verpakkingstoepassingen
 • Bevestigen van houten steunen en verstevigingen
 • Herverpakken van spaanplaat
 • Winkeldisplays
 • Stands op handelsbeurzen

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

ScotchWel_HotMltFamT_R2.tiff3M™ Smeltlijm 3762
Formaat verpakking (metrisch) 5 kg, 10 kg
Vorm Vloeiende vloeistof
Type Oppervlak Wood