3M™ Smeltlijm 3764

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Thermoplastische lijm met 100% vaste stof

Flexibel bij lage temperatuur om herpositionering toe te laten

Impact resistent voor een lange duurzaamheid.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Thermoplastische lijm met 100% vaste stof
  • Flexibel bij lage temperatuur om herpositionering toe te laten
  • Impact resistent voor een lange duurzaamheid
  • Biedt betrouwbaarheid op basis van goede afschuif- en afpelsterkte

Onze 3M™ Smeltlijm 3764 is een transparante thermoplastische lijm met 100% vaste stoffen die kan hechten op vele kunststoffen, waaronder polyolefinen. Deze hot melt-lijm is speciaal geformuleerd voor flexibiliteit bij lage temperaturen en is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te bieden voor een breed scala van toepassingen en industrieën.

3M™ Smeltlijm 3764 is ontworpen om een goed afschuif- en pelsterkte te behalen. Daarbovenop laat deze smeltlijm aanpassingen en herpositionering toe. De 3M™ Smeltlijm 3764 heeft een excellente impactresistentie, duurzaamheid en weerstand om een langdurige verbinding te realiseren. Deze lijm is helder en compatibel met vele materialen zoals acrylaten, ceramiek, schuim, glas, polycarbonaat, PE, PP en PVC. Smeltlijmpistolen zijn gereedschappen die gebruikt worden om thermoplastische lijmen vloeibaar aan te brengen. Ze zijn beschikbaar in versies voor hoge- en lage temperatuur. Lage temperatuur smeltlijmpistolen reiken tot 121°C en zijn nuttig wanneer men warmte-gevoelige materialen met elkaar wil verbinden zoals plastics, electronica of stoffen. Hoge temperatuur smeltlijmpistolen reiken minimaal tot 193°C. Het pistool creëert een vloeibaare lijmstroom wanneer de vaste lijmstick in de warmtekamer wordt gebracht. Daar wordt die gesmolten aan constante temperatuur. De gesmolten lijm wordt dan geëxtrudeerd door een nozzle met pneumatische druk, een mechanisch systeem or door rechtstreeks druk uit te oefenen op de lijmstick. De nozzles kunnen aangepast worden naargelang de noden: een dunne, brede nozzle om dozen te sluiten of een dikkere opening om hout, composieten of metaal te verbinden. De nozzles bestaan meestal uit metaal en worden erg heet tijdens het gebruik. Eenmaal de lijm verspoten is door het pistool, zal het snel afkoelen en verharden, meestal binnen enkele seconden. Daardoor kunnen verbonden substraten vrijwel meteen verplaatst worden en zijn er geen klemmen en dergelijke nodig.

Voorgestelde toepassingen
  • Verlijmen van uiteenlopende kunststoffen, inclusief polyolefine
  • Montage en bevestiging van afwerking
  • Assemblage, bevestiging, reparaties, ingieten, lijmen van panelen, vastzetten van draden, bundelen, verzegelen, inkapselen

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

3764_TC_R1.jpg3M™ Smeltlijm 3764
Formaat verpakking (metrisch) 10 kg, 5 kg
Vorm Vloeiende vloeistof
Type Oppervlak Wood, Kunststof