3M™ Warmtekrimpkousen HDCW

  • 3M ID 7000061639

Uitstekende bescherming tegen mechanische belasting

Biedt uitstekende bescherming tegen corrosie op onbeschadigde kabels

Geclassificeerd voor 35kV-toepassingen

Bekijk meer details
Binnendiameter na krimp (metrisch) 8 mm
Binnendiameter voor krimp (metrisch) 50 mm
Maximale bedrijfstemperatuur (Celsius) 130 ℃

Details

Hoogtepunten
  • Uitstekende bescherming tegen mechanische belasting
  • Biedt uitstekende bescherming tegen corrosie op onbeschadigde kabels
  • Geclassificeerd voor 35kV-toepassingen
  • Gemaakt van met lijm bedekt crosslinked polyolefine
  • Dikwandige plaat die sterk en betrouwbaar is
  • ANSI-gecertificeerd en voldoet aan RoHS 2011/65/EU

3M™ Warmtekrimpkousen HDCW zijn ontwikkeld om snel beschadigde kabelmantels te repareren. Deze wikkelmof kan worden gebruikt als isolatiemateriaal op kabels en lassen tot 1000 V en als mantelreparatiemateriaal op kabel tot 35 kV. De cross-linked polyolefine constructie bevat een lijm die bescherming biedt tegen vocht.

HDCW zijn temperatuurvaste, weersbestendige polymere reparatiemanchetten die zijn voorzien van smeltlijm. De buitenkant is voorzien van thermochromische verf die van kleur verandert wanneer de juiste krimptemperatuur wordt bereikt. HDWC zijn RoHS-conform, halogeenvrij en bieden een goede chemicaliënbestendigheid. Reparatiemanchetten worden voornamelijk gebruikt voor het repareren van de buitenste/binnenste mantel van kabels. De manchetten beschermen metalen onderdelen van kabels die worden blootgesteld aan vervuiling tegen corrosievorming. HDCW zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van 35/10 mm tot 140/40 mm en een standaardlengte van 250, 500, 750, 1000, 1200 mm. Kleur: zwart. Per stuk verpakt in standaardverpakking.

Typische eigenschappen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M