3M™ warmkrimpproducten

3M™ warmtekrimpproducten

 

 

 


Laagspanning

Warmtekrimpkousen en gegoten vormen

3M™ warmtekrimpproducten zorgen voor betrouwbare prestaties op lange termijn en uitstekende mechanische bescherming en weerstand tegen oplosmiddelen en chemische stoffen. Ze zijn eenvoudig te installeren, direct gebruiksklaar en vormen met behulp van gematigde warmte een zeer strakke verbinding - zelfs op onregelmatige vormen. 3M warmtekrimpproducten bieden een precieze krimpverhouding en -herstel en zijn uitstekend bestand tegen scheuren en barsten.

Warmtekrimpkousen

3M heeft een uitgebreid assortiment warmtekrimpkousen. Met variabele dikte, krimpverhoudingen en lijmlagen, afhankelijk van de specifieke vereisten. Bovendien in verschillende lengtes, kleuren en verpakkingsmaten. Wij hebben de passende oplossing voor vrijwel elke denkbare toepassing.

  • Sterke warmtekrimpkousen - inclusief 'bus bar'-kousen – hebben dikke, duurzame wanden. Sommige van deze zijn verkrijgbaar met lijmlaag. Het resultaat is een sterke, duurzame weerstand tegen slijtage, vlammen, chemische stoffen en vocht.

  • Halfdikwandige polyolefine warmtekrimpkousen. Deze producten hebben een lijmlaag voor extra bescherming tegen water en vocht.

  • Dunwandige kousen zijn flexibel, scheurbestendig en duurzaam. Gebruik het als isolatie, mechanische bescherming, draadmarkering, draadboom, trekontlasting en nog veel meer. Verkrijgbaar in vele kleuren, lengtes en kwaliteiten.


Gegoten warmtekrimpvormen

Ons assortiment gegoten warmtekrimpvormen bevat een groot aantal eindkappen en 3- tot 4-aderige spruitstukken.

  • 3M warmtekrimp eindkappen zijn een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het afdichten van kabels voor binnen en buiten en bieden een uitstekende elektrische en mechanische bescherming.

  • De 3M spruitstukken zijn geschikt voor binnen- en buiteninstallaties met kabels met 3/4 aders bij laagspanningstoepassingen.