3M harstechnologie - betrouwbare verbindingen

3M harstechnologie - betrouwbare verbindingen

3M™ Scotchcast™ harsverbindingen en kabelharsen

Schone en veilige elektrische installatie

Hoge mechanische belasting, veranderende temperaturen, toepassing onder water en ondergronds; verbindingskits moeten bestand zijn tegen de hoogste belastingen. Als het gaat om het verbinden van kabels, mag u maximale betrouwbaarheid, duurzaamheid en weinig onderhoud verwachten. 3M heeft een assortiment elektrotechnische harsen en gietmofpakketten ontwikkeld voor alle soorten behoeften van elektromonteurs.

Gemakkelijk te mengen en schone applicatie

De perfecte verbinding in vier stappen:

Voorkom morsen van hars of verkeerde verbindingen met 3M harsverbindingen. Met het gebruiksvriendelijke CMP-systeem (gesloten mengen en gieten) kunnen verbindingen in vier eenvoudige stappen worden gemaakt; weinig risico van huid-op-hars-contact, geen snijden van de schaaldeel om in de beschikbare ruimte te passen, geen tapen van de uiteinden van de schaaldeel voor een goede afdichting.

 • 1. Verbind de kabels.
  1. Verbind de kabels

   

 • 2. Sluit de gietvorm
  2. Sluit het schaaldeel

   

 • 3. Meng de hars
  3. Meng de hars

   

 • 4. Breng de hars aan
  4. Breng de hars aan

3M™ Scotchcast™ gietmof voor laagspanning

Bescherming van uw kabelverbinding

Wanneer tijdens de installatie kabels moeten worden verbonden, zijn gietmofen de voorkeursoplossing. Ze bieden mechanische bescherming en elektrische isolatie zowel buiten als binnen. Hars mengen en gieten is cruciaal en dit moet eenvoudig, snel en schoon gebeuren.


*Geleertijd bij 23 °C, voor een 92-NBA 3 GS kabelmof.

 • Nieuwe 3M™ Scotchcast™ hars 4 GS en 92 GS serie

  Hars 4 GS is een unieke 3M CMR-vrije epoxyhars die beschikt over een van kleur veranderende indicator. Deze CMR-vrije kabelmof hars heeft een unieke kleuren mengindicator. Hierdoor weet de installateur wanneer de hars correct is gemengd.

  Zie meer


3M™ Scotchcast™ harsen voor laagspanning

Het is de kwaliteit van 3M Scotchcast harsen die zorgt voor goed uitgevoerd werk en garandeert dat wij de eerste keuze zijn als het gaat om het kiezen van harsen. We hebben een breed scala van polyurethaanharsen ontworpen voor mechanische bescherming en elektrische installatie van laagspanningskabelverbindingen in tal van standaard en uitdagende omgevingen.

Gebruiksvriendelijke 3M hars

Geoptimaliseerd CMP-systeem (gesloten mengen en gieten)

Ons CMP-systeem (gesloten mengen en gieten) is een schone, gebruiksvriendelijke oplossing voor het mengen en gieten van hars. 3M Scotchcast™ harsen zijn verkrijgbaar in transparante twee-kamerzakken. De ene kamer bevat de hars, de andere het uithardingsmiddel. Door de scheidingsnaad los te trekken, kunnen de twee componenten handmatig worden gemengd totdat een hars ontstaat die in de vorm van de behuizing van de kabelverbinding kan worden gegoten.

 • 1. Open de buitenverpakking
  1. Open de buitenverpakking

   

 • 2. Open de scheidingsnaad
  2. Open de scheidingsnaad

   

 • 3. Meng de hars en het uithardingsmiddel
  3. Meng de hars en het uithardingsmiddel

   

 • 4. Knijp de randen schoon
  4. Knijp de randen schoon

   

 • 5. Meng de hars en het uithardingsmiddel
  5. Meng de hars en het uithardingsmiddel

   

 • 6. Druk de hars eruit
  6. Druk de hars eruit

 • Maak kennis met de 3M™ Scotchcast™ Easy250 harsdispenser

  Betrouwbare en gebruiksvriendelijke verwijderbare oplossing voor elektrische isolatie. Geschikt voor buitengebruik in laagspanningsinstallaties zoals zwembaden en verlichting. De dispenser biedt eenvoudig aan te brengen, Scotchcast™ verwijderbare hars 2123 voor elektrische verbindingen. Snelle toegankelijkheid voor het testen op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid