Kost minder tijd, omdat uw tijd telt

Kost minder tijd, omdat uw tijd telt

BEKIJK DE VIDEO

Maak uw dag simpeler met snellere, gemakkelijkere posterieure restauraties

 • Maak uw dag simpeler met snellere, eenvoudgie posterior restauraties

  Er zijn dingen in het leven die u niet wilt missen. En hoe gecompliceerder een procedure is, hoe groter de kans is dat er iets misgaat en uw dag wordt verstoord.

  Daarom heeft 3M posterior restauraties, de meest uitgevoerde directe restauratie, vereenvoudigd. Door de combinatie van Filtek™ Bulk Fill Posterior restauratiemateriaal met drie andere innovatieve producten, maakt u posterior restauraties sneller en eenvoudiger. Blijf op schema met onze eenvoudige procedure voor posterior restauraties... omdat uw tijd ertoe doet.

  Bekijk een video om te zien hoe 3M uw posterior restauraties kan vereenvoudigen.


Ontworpen voor verbeterde productiviteit van begin tot eind.

 • Adhesief in één stap, in één laag. Veelzijdig. Hoge hechtsterkte. Een eenvoudige techniek en snelle toepassing. Praktisch geen post-operatieve gevoeligheid

 • In één stap een bulkrestauratie plaatsen tot 5 mm. Lage slijtage voor duurzaamheid en minder krimpspanning.

 • Een eenvoudig te gebruiken uithardingslamp. Voorspelbare, betrouwbare uitharding. De geoptimaliseerde lichtgeleider is comfortabeler voor patiënten en biedt eenvoudige toegang tot posterior elementen.

 • Een veelzijdig ontwerp dat zich aanpast aan alle tandoppervlakken. Bereik de hoogglans als van een diamantpasta, met het gemak van een polijstwieltje.