Kies voor een tevreden patiënt als klinisch resultaat.

Kies voor een tevreden patiënt als klinisch resultaat.

Laten we gelukkige patiënten creëren met snellere, eenvoudigere directe restauraties.

 • meer dan 50% van de restauratieve procedures betreft directe restauraties

  Tandartsen vertellen ons dat meer dan 50% van de restauratieve procedures directe restauraties betreft, een voorspelbare procedure is van groot belang.

 • Voor patiënten betekent geluk een prachtige glimlach die natuurlijk oogt en vertrouwen geeft. Voor u betekent het een praktijk die soepel en efficiënt loopt.

  Aangezien 50% van de restauratieve procedures directe restauraties betreft, heeft 3M een betrouwbare procedure ontwikkeld waarmee u restauraties kunt doen die sneller en eenvoudiger zijn, en consequent uitstekende resultaten opleveren.

  Begin met Scotchbond™ Universal Adhesief: dat neemt gevoeligheid na de behandeling praktisch weg bij zowel total-ets, zelfetsend of selectief ets-procedures.

  Creëer restauraties met Filtek™ Supreme XTE Universeel restauratiemateriaal: voor sterkte en natuurlijke esthetiek in het front en de zijdelingse delen.

  Maak de restauratie af met het Sof-Lex™ Diamond polijstsysteem: ze passen zich aan alle tandoppervlakken aan en zijn veelzijdig, snel en effectief.

  Meer voorspelbare uitkomsten die prettig zijn voor patiënten. Meer efficiënte procedures. Iedereen blij.


Maak uw dag simpeler met snellere, eenvoudigere posteriore restauraties

Maak uw dag simpeler met snellere, eenvoudiger posteriore restauraties

MEER INFORMATIE
 • Ga voor de resultaten die u wilt en verbeter tegelijkertijd de efficiëntie van start tot finish.

  We helpen u graag uitstekende resultaten te behalen en efficiëntie te verbeteren met onze tandheelkundige producten. Daarom legt 3M de lat voor prestaties en gebruiksgemak voortdurend hoger. En dus hebben we oplossingen voor restauratieprocedures gemaakt voor u als leidraad bij de keuze van welke producten samengaan om u stappen en tijd te besparen zonder dat wordt ingeboet op de resultaten.


Aanbevolen producten