Onze afdrukprocedure

Onze afdrukprocedure

Lees hoe onze afdrukprocedure u bij elke stap zekerheid biedt

Ontworpen om u te laten slagen, van begin tot eind.

 • 1. Retractie
  1. Retractie

  Een goede afdruk begint met het onder controle houden van weefsel en vocht. De extra fijne tip van de 3M™ Astringent Retraction Paste capsule maakt het mogelijk om de retractiepasta in de sulcus aan te brengen en zo retractie teweeg te brengen en bloeding onder controle te houden.

  3M™ Astringent Retraction Paste capsule

 • 2. Spuitje
  2. Spuitje

  Restauraties met de juiste marges vallen op hun plaats. Met 3M™ Intra orale spuitjes kunt u precies de juiste elementen omspuiten om elk marginaal detail vast te leggen.

  3M™ Intra Orale spuiten

 • 3. Afdrukken
  3. Afdrukken

  VPS en Polyether afdrukmateriaal zijn ontworpen om uw succes te verhogen. Kies Imprint™ 4 VPS afdrukmateriaal voor dagelijkse procedures of Impregum™ Polyether afdrukmaterialen voor uw uitdagendere gevallen.

  Imprint™ 4 VPS afdrukmateriaal

  Impregum™ Polyether afdrukmateriaal


Meer oplossingen voor afdrukprocedures

 • Automatisch mengen voor betere resultaten.
  Automatisch mengen voor betere resultaten.

  Verbeter de efficiëntie van uw procedure met het snelste en kleinste automatische mengapparaat. Het automatische Pentamix™ 3 mengappraat verlaagt de kans op inconsistenties en luchtbellen in de afdruk, en is snel te doseren. Het automatische Pentamix™ Lite mengapparaat heeft een ergonomische handgreep zodat deze kan worden gedragen en uitgewisseld kan worden tussen behandelkamers.

  Pentamix™ 3 automatisch mengapparaat

  Pentamix™ Lite automatisch mengapparaat

   

 • Laat het lepeladhesief achterwege.
  Laat het lepeladhesief achterwege.

  Het unieke ontwerp van de 3M™ Directed Flow afdruklepel bepaalt de stroomrichting van het materiaal, waardoor defecten en luchtbellen tot een minimum worden beperkt. En door de fleece strip hoeft u geen lepeladhesief meer te gebruiken.

  3M™ Directed Flow afdruklepel

 • Sneller afdrukken voor tijdelijke restauraties.
  Sneller afdrukken voor tijdelijke restauraties.

  Alginaat behoeft talloze tijdrovende en rommelige werkstappen, terwijl u bij gebruik van Imprint™ 4 Preliminary VPS afdrukmateriaal in het automatisch Pentamix™ mengapparaat moeiteloos een stofvrije, nette afdruk kunt maken. U kunt de afdruk uitgieten wanneer het uitkomt en één afdruk desgewenst meerdere keren uitgieten.

  Imprint™ 4 Preliminary VPS afdrukmateriaal

 • Snellere, nauwkeurigere beetregistraties.
  Snellere, nauwkeurigere beetregistraties.

  Imprint™ 4 Bite beetregistratiemateriaal staat bekend om zijn goede vloeieigenschappen, stevige consistentie, ruime werktijd en een uithardingshardingstijd van 60 seconden. Het blijft niet achter in ondersnijdingen of in interdentale ruimtes. Door de materiaalhardheid en beperkte flexibiliteit na het uitharden, kunt u het gemakkelijk (bij-)snijden en plaatsen.

  IImprint™ 4 Bite beetregistratiemateriaal