Lava™ Plus zirkoniumoxide en kleuringstechnologie

Lava™ Plus zirkoniumoxide en kleurings technologie

Een betrouwbaar merk met uitstekende kleurgelijkenis voor elke tandarts en digitaal laboratorium

BEKIJK DE VIDEO

Lava™ Plus zirkoniumoxide met hoge translucentie

  • Het Lava™ Plus hoog translucent zirkonium-systeem dient voor restauraties die nauwkeurige en vitale kleurgelijkenis vertonen zonder dat wordt ingeboet op translucentie of kracht. Het maakt gebruik van een uniek zirkoniumpoeder en kleurvloeistoffen die speciaal zijn vervaardigd voor Lava™ Plus-materiaal. Nu is dit complete systeem verkrijgbaar als disc en als frame, dus dit klinisch bewezen merk voor zirkonium is beschikbaar voor elk lab met een freessysteem met open architectuur.Gerelateerde producten

  • De 3M™ True Definition Scanner is ontworpen om u een echte voorsprong te geven met ongeëvenaarde nauwkeurigheid, gebruiksgemak, flexibiliteit en controle.

  • Imprint™ 4 VPS afdrukmateriaal brengt de voordelen van zeer snel en nauwkeurig afdrukken samen met comfort voor uw patiënt.

  • Voor eenvoud en prestatie vertrouwt u op deze verbeterde nieuwe generatie in een gemakkelijk te gebruiken doseersysteem.

  • Zandstralen met het CoJet-systeem zorgt voor een keramieklaag op het oppervlak van metaal, porselein, eerder uitgehard composiet en levert zo een betere hechtkracht op.