3M onderzoek en ontwikkeling

Er is een sterke verbinding tussen onze vijf bedrijfstakken en de enorme hoeveelheid wetenschap die wij verrichten en de duizenden onderzoekers die over de hele wereld voor ons werken. Deze verbinding is ons onderzoek en onze ontwikkeling (Research & Development). R & D is de hartslag van 3M. Wij investeren ongeveer 5,8 procent van onze omzet in de wetenschap die 3M sterk maakt. Die investering helpt elk jaar meer dan 3.000 patenten te verkrijgen en een gestage stroom unieke producten voor klanten te produceren.

3M Numbers
Ashish K Khandpur Image

"Landen en bedrijven die aan de voorhoede van wetenschappelijk onderzoek en ontdekking blijven staan, zullen een voorsprong hebben. Dat is de reden waarom toenemende investeringen in R & D - waarnaar onze CEO verwijst als de 'hartslag van 3M' - een primaire strategie voor 3M blijft. Wetenschap en technologie bieden de bouwstenen voor oplossingen voor zoveel van de uitdagingen van de wereld, of het nu gaat om gezondheidszorg, luchtverontreiniging, schoon water of voedselveiligheid. Ook nieuwe markten en nieuwe industrieën, die economische groei stimuleren komen hier uit voort."

Ashish K. Khandpur
Senior Vice President, Research and Development, and Chief
Technology Officer

 • Boek een rondleiding door ons unieke Customer Innovation Center en ervaar al onze technologische mogelijkheden.

 • Boek een workshop of training en laat u praktisch trainen in één van onze technologieën.

 • Kwaliteit en productveiligheid
  Kwaliteit en productveiligheid

  Informatie over 3M-producten en gerelateerde zaken op het gebied van productveiligheid en milieubescherming. Zodat u snel toegang hebt tot antwoorden op uw vragen.

   

  REACH

  SDS Search