Veiliger, efficiënter en doeltreffender werken.

Veiliger, efficiënter en doeltreffender werken.

U bereikt het in het Customer Technical Center!

 • Samen oplossingen vinden

  Om concurrerend te blijven, moet de productiviteit hoog zijn. Veiligheid op de werkplek is daarbij een eerste voorwaarde. Wellicht zijn er manieren om de werkprocessen zo in te richten dat beide gerealiseerd kunnen worden, terwijl ondertussen ook nog het eindresultaat verder wordt verbeterd. In het Customer Technical Center (CTC) kan 3M u hierbij helpen.

  Samen oplossingen vinden

  Het CTC is een expertisecentrum waar tientallen technische experts klaarstaan om samen met u oplossingen te vinden, voor zaken waar u in de dagelijkse (productie)praktijk tegenaan loopt. Het blijft dus niet bij theorie en er is meer dan training alleen. We zoeken en testen samen met u mogelijkheden om slimmere werkwijzen toe te passen. Daardoor worden uw resultaten nog beter.

  Uitgebreid trainingsaanbod

  De technologie ontwikkelt zich razendsnel. Steeds ontstaan weer nieuwe mogelijkheden voor verbetering. Daarom is het van groot belang om regelmatig bij te scholen. Het CTC biedt een portfolio van meer dan 50 trainingen. Verschillende daarvan worden afgerond met een examen en certificaat.

Alles bij de hand


Het pand in Zwijndrecht bevat een tiental ruimten waar verschillende onderdelen theoretisch en praktisch kunnen worden getraind. Moderne goed uitgeruste instructieruimten en praktijkruimtes met alle benodigde materialen en apparatuur. Of het nu gaat om: