Bescherm je autolak
en maximaliseer de
waarde van je auto

 • Lakbeschermingsfolie

  3M™ Scotchgard™ Pro Series beschermingsfolie.

  Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Series is het toppunt van lakbescherming. Deze nieuwe uniek geformuleerde polyurethaan folie is uiterst transparant en hierdoor nagenoeg onzichtbaar nadat hij is aangebracht op de auto. Toch biedt hij een onovertroffen bescherming tegen bijna alles wat de buitenwereld ook maar in petto heeft.

  Door zijn zeer hoge vervormbaarheid, is het aanbrengen van de folie door de professionele car wrapper trouwens een “fluitje van een cent”.

  3M heeft al zijn knowhow in deze folie samengebracht en hierdoor is een folie ontstaan die zeer duurzaam is, goed samengaat met de wrap/design folies van 3M en de ultieme bescherming van uw auto geeft.

  Kenmerken

  3M™ Scotchgard™ Pro Series folie zal nagenoeg alle steenslag, krassen en lakbeschadigingen voorkomen. Dit houdt je auto als nieuw en helpt de doorverkoopwaarde in stand te houden.

  Vele delen van de auto kunnen worden beschermd. Denk hierbij aan bumpers, koplampen, vleugels, zijspiegels en de motorkap die goed bedekt kunnen worden. Je kunt er zelfs voor kiezen om je hele auto te laten bedekken zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

  Vaak gebruiken de speciaal opgeleide car wrappers een set van foliedelen die uniek werd ontwikkeld voor dat specifiek type auto. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en daardoor onzichtbaar aangebrachte bescherming. Voor kleine delen kan de folie ook perfect op maat worden gesneden en gemonteerd.

  In tegenstelling tot auto’s, die vanwege hun complexiteit en omvang professioneel moeten worden beplakt, worden voor motorfietsen vaak speciaal ontworpen setjes aangeboden om eenvoudig zelf aan te kunnen brengen. Het te bedekken oppervlak is bij motoren vrij klein, dus er is veel minder complexiteit in de vormen en contouren waar de folie omheen moet. Je krijgt nog steeds de beste bescherming tegen steenslag en slijtage, maar je profiteert van lagere kosten door de folie zelf aan te brengen.

   

  Scotchgard PPF Pro Series - Generic

  Scotchgard PPF Pro Series - Benefits


Vind een gecertificeerde carwrapper bij jou in de buurt
Zoek een gecertificeerde en erkende carwrapper bij jou in de buurt.