Valstopsystemen en -apparatuur voor werken op hoogte

3M biedt alles wat u nodig hebt voor werken op hoogte. Ontdek een uitgebreid assortiment betrouwbare, comfortabele, innovatieve en hoogwaardige valbeveiligingsapparatuur en /oplossingen; verankeringen, harnassen, connectoren, reddings- en evacuatieapparatuur, tijdelijke en permanente verticale en horizontale reddingslijnsystemen, uitrustingen voor besloten ruimten, professionele trainingen en nog veel meer.

Onze missie is om u een totaaloplossing te bieden. Daarom hebben we een team van gespecialiseerde technici die u kunnen adviseren over de risicobeoordeling, projectontwikkeling en de meest geschikte oplossing voor uw behoeften. Neem contact met ons op voor een gratis advies.

PBM voor werken op hoogte
3M™ valbeveiligingsmerken, DBI-SALA® en Protecta®
Vraag het aan een expert

Bij 3M combineren we technische innovatie en expertise met een passie voor het vervaardigen van producten van de hoogste kwaliteit. 3M™ Valbeveiliging tilt de veiligheid van werkers naar nieuwe hoogten met DBI-SALA® en Protecta®, de beproefde en vertrouwde merken voor valbeveiligingsmiddelen en -oplossingen. Deze oplossingen omvatten innovatieve harnassen, vallijnen, ankers, horizontale reddingslijnen, toegangssystemen, reddings- en evacuatie-materialen, oplossingen voor besloten ruimten, alle PBM of uitrustingen voor persoonlijke bescherming die nodig zijn voor persoonlijke valbeveiliging en nog veel meer!

Wij voldoen aan de strengste normen en codes ter wereld, waaronder CE en ANSI, en bieden u daarmee maximale vrijheid en vertrouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Neem contact op met ons team van experts
Neem contact op met ons team van experts

Weet u niet zeker welk product het beste bij uw project of behoeften past?

Vraag het ons team van technici en experts in werken op hoogte.

Stuur ons uw vraag

Producten en oplossingen voor betere prestaties tijdens het werken op hoogte

3M en Capital Safety, twee toonaangevende bedrijven in persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijke valbeveiliging, zijn gefuseerd om u hoogwaardige oplossingen te kunnen bieden. Nu is 3M™ beter dan ooit uitgerust om u de technologie en producten te bieden die de veiligheid, productiviteit en het comfort van de werkers verbeteren via de merken DBI-SALA® en Protecta®.

 • Logo's merken 3m valbeveiliging

  De 3M™-merken DBI-SALA® en Protecta®

   3M™ DBI-SALA®: Al meer dan 75 jaar vertrouwen werkers op hoogte over de hele wereld op de producten van DBI-SALA® om hen te helpen de klus goed te klaren en veilig thuis te komen. Vandaag de dag zet 3M Valbeveiliging deze trotse traditie voort met hoogwaardige DBI-SALA® valbeveiligingsoplossingen die werkers in staat stellen om hun werk veilig en comfortabel te doen.

   3M™ Protecta®: Iedereen die op hoogte werkt verdient het om daarbij veilig te zijn, ongeacht de grootte of aard van het werk. Daarom is Protecta® dé keuze geworden voor veiligheidsmanagers die op zoek zijn naar betrouwbare valbeveiligingsoplossingen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en die hun werkers helpen de klus te klaren. Als onderdeel van een wereldwijd en vertrouwd merk op het gebied van veiligheid zijn de 3M™ Protecta® valbeveiligingsoplossingen de keuze als het gaat om no-nonsense valbeveiliging die praktisch en betrouwbaar is en voldoet aan de eisen van de industrie.

   Neem nu contact op met onze experts in valbeveiliging


Geïntegreerde valbeveiligingssystemen voor uw werkterrein of sector

Hebt u vragen over hoe of waar u uw valbeveiligingssysteem moet installeren? Bent u er niet zeker van of uw middelen voldoen aan de voorschriften? Ons team van professionals kan u helpen bij het ontwikkelen van een uitgebreid plan voor werken op hoogte, afdaling en/of redding.

Ons team van professionals werkt dagelijks aan het ontwerpen, evalueren en controleren van voorzieningen in uw sector: Windkracht, bouw, mijnbouw, olie en gas, chemische industrie, laboratoria of grote farmaceutische bedrijven, transport- en logistieke centra, telecommunicatie, daksystemen, industrieel onderhoud, onderhoud van gebouwen en gevels, elektriciteit, nutsbedrijven en faciliteiten, inspectietaken, enz. ... We richten ons ook op speciale projecten zoals toeristische en recreatieve attracties, militaire infrastructuur en voorzieningen voor cultureel erfgoed.

 • Valbeveiligingssystemen tegen vallen
  • RISICO'S HERKENNEN: Wij helpen u bij het herkennen van werkplekken die niet goed beveiligd zijn.
  • PREVENTIEVE CONTROLE: Wij beoordelen door middel van bezoeken ter plaatse of uw faciliteiten of installaties voldoen aan de wet- en regelgeving.
  • ONTWERP VAN VOORZIENINGEN OP MAAT: Wij geven advies over de inrichting van veiligere werkplekken
  • SELECTIE VAN PBM, UITRUSTINGEN EN SYSTEMEN: Wij helpen u te bepalen welke middelen het beste bij uw installatie, toepassing of werkterrein passen.
  • INSTALLATIE EN MONTAGE: Wij helpen u om ervoor te zorgen dat uw uitrusting voldoet aan de wettelijke eisen.
  • CURSUSSEN EN TRAININGEN: We kunnen uw werkers trainen voor verschillende veiligheidsscenario's bij werken op hoogte, zoals reddingsprocedures, PBM-inspectie en meer.

Hoe kiest u valbeveiligingssystemen?

Weet u niet zeker welk valbeveiligingssysteem u nodig hebt?

Onze experts in werken op hoogte kunnen u helpen.

Vraag het aan een expert

Weet u niet zeker welk valbeveiligingssysteem u nodig hebt?

Onze experts in werken op hoogte kunnen u helpen.

Vraag het aan een expert

Wij werken al decennia in uw sector

 • Valbeveiligingssystemen voor werken op hoogte in de bouw
  Bouw

  PBM, valbeveiligingssystemen, reddingslijnen, enz. Alles wat u nodig hebt voor uw bouwproject ...

 • Valbeveiligingssystemen in de mijnbouwsector
  Mijnbouw

  Veiligheidsuitrustingen voor omgevingen met hoog risico ...

 • Valbeveiligingssystemen voor de windsector
  Windenergie

  Valbeveiligingssystemen voor windturbines, waaronder: reddingslijnen, ankers, reddings- en evacuatiemiddelen en meer ...

 • Valbeveiligingssystemen in de transportsector
  Transport

  PBM en oplossingen voor werken op hoogte voor distributiecentra, luchthavens, transportdokken, het laden en lossen van spoorwagons of vrachtwagens, en meer...

 • Valbeveiligingssystemen in de olie- en gasindustrie
  Olie en gas

  Oplossingen voor toegang en redding met specifiek ontwikkelde en geïntegreerde technologie voor ollie- en gasvelden ...

 • Valbeveiligingssystemen in de civiele en telecomsector
  Nutsbedrijven en Telecom

  Verticale valbeveiligingssystemen voor telecommunicatietorens, veelzijdige en robuuste materialen geschikt voor besloten ruimten ...

 • Valbeveiliging bij industriële onderhoudswerkzaamheden
  Industrieel onderhoud

  PBM en middelen voor toegang tot gevaarlijke gebieden bij industrieel onderhoud, enz. ...

 • Valbeveiligingsproducten voor professionals
  Chemische en farmaceutische sector

  Er is een speciale uitrusting nodig voor het werken in sectoren waar de beschermingsmiddelen kunnen worden aangetast door de producten ...


  Deskundig advies

  We nemen snel contact met u op. Onze missie is om u te helpen bij het creëren van valbeveiligingsoplossingen, het naleven van de regelgeving, het elimineren van valrisico's, het trainen van uw werknemers en nog veel meer. Wij bieden integrale oplossingen voor bedrijven en overheidsinstellingen.


  Ons team van technici die gespecialiseerd zijn in werken op hoogte en valbeveiliging neemt contact met u op om uw vragen op te lossen, een bezoek of demonstratie te regelen, u advies te geven, of welke andere hulp u ook nodig heeft.

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • Moet u een valbeveiligingssysteem installeren?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden Verzenden

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.