1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Handschuurmaterialen
 5. Handblokken
 6. Scotch-Brite™ Handpad 7447, 158 mm x 224 mm, MED, PN09447

Scotch-Brite™ Handpad 7447, 158 mm x 224 mm, MED, PN09447

Onderdeelnummer 94473M ID 70001092443M Artikelnummer 7447
 • Superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier, en andere niet-geweven producten voor het reinigen of finishen.
 • Zeer fijne afwerking overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten
 • Voor het reinigen van composieten, metaal en kunststof
 • Herbruikbare pad is bestand tegen scheuren, splinteren
 Meer...
Alle details tonen

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details
 • Superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier, en andere niet-geweven producten voor het reinigen of finishen.
 • Zeer fijne afwerking overtreft staalwol voor het reinigen, blenden, voorbereiden en finishing op metaal, hout, kunststoffen en composieten
 • Voor het reinigen van composieten, metaal en kunststof
 • Herbruikbare pad is bestand tegen scheuren, splinteren
 • Kan gevouwen worden voor eenvoudiger gebruik

Scotch-Brite™ Clean and Finish Handpad 7447 combineert flexibiliteit met doeltreffende werking en nauwkeurige manuele controle, waardoor reinigingstaken gemakkelijk tot een goed einde worden gebracht of fijne finishsresultaten worden geboekt. Aluminiumoxideschuurmateriaal met heel fijne grofte snijdt snel en fijn en levert een gladde finish op. Geschikt voor gebruik op heel uiteenlopende materialen en voor verschillende toepassingen.

Gebruik Scotch-Brite™ Handpad voor algemeen gebruik 7447 voor allerlei soorten materialen en taken. Onze pads bieden zowel flexibiliteit als een effectieve snijwerking en nauwkeurige handbediening, voor consistent fijne finishingresultaten. Ze zijn vooral handig voor lastige reinigingsklussen. Scotch-Brite Pads worden gebruikt zoals staalwol van kwaliteit 1, maar in tegenstelling tot staalwol rafelen ze niet tijdens gebruik, roesten ze niet na gebruik en laten ze geen fijne metaalsplinters achter. Het non-woven, open webmateriaal is bestand tegen vollopen en kan droog, met water of met oplosmiddelen worden gebruikt. Na gebruik kan het weer worden afgespoeld voor hergebruik. Gebruik onze multifunctionele kastanjebruine pads op allerlei manieren. Ze liggen prettig in de hand voor precieze beheersing, maar kunnen ook worden gebruikt met een handblok voor een uniforme finish, of op een vlakschuurmachine voor grotere gedeelten. Onze pads bestaan uit fijne aluminiumoxide schuurkorrels die snel en fijn snijden, en een glad afgewerkt oppervlak achterlaten. Industriële professionals kiezen aluminiumoxide wegens zijn taaiheid, snelheid en lange levensduur. De duurzame schuurkorrel breekt zelf af tijdens gebruik zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan, in tegenstelling tot traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik. Aluminiumoxide wordt behalve voor schuren en finishen ook vaak gebruikt voor polijsttoepassingen om zijn hoge snijsnelheid, hardheid, sterkte en lage warmtebehoud. Het is geschikt voor tal van ondergronden in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch-Brite™ Industriële schuurproducten zijn unieke surface conditioning-producten waarin schuurkorrels zijn gemengd met non-woven nylon of andere synthetische vezels. Hierdoor ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de vezels minder snel verstopt raken.

Aanbevolen applicaties

 • Gebruik voor reinigen, finishing, granuleren en verwijderen van imperfecties en pluisjes
 • Pas toe op hout, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber of composieten