1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurborstels
 5. Borstels en borstelschijven
 6. Scotch-Brite™ Bristle Schijf BD-ZB, 115 mm, P120, Thread Size M14

Scotch-Brite™ Bristle Schijf BD-ZB, 115 mm, P120, Thread Size M14

 • Artikelnummer 7582A
 • 3M-productnummer BD-ZB
 • 3M ID 7100138289
 • UPC 00048011245393

Radiale kunststof borstels waarin het Cubitron™ mineraal is verwerkt, strippen, ontbramen, blenden, finishen, polijsten, reinigen en verwijderen coatings op een meer doeltreffende manier en met minder druk dan staalborstels.

Exclusieve 3M™ keramische schuurkorrel zorgt tijdens de volledige levensduur van de schijf voor agressief snijden en constante finish.

Flexibele borstels vereisen minder druk dan staalborstels en blijven zelfs op complexe onderdelen de contouren goed volgen.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Totale diameter (metrisch) 114,3 mm
Borsteltype Type S (recht)
Korrel P120
Schuurmateriaal Keramisch

Details

Hoogtepunten
 • Radiale kunststof borstels waarin het Cubitron™ mineraal is verwerkt, strippen, ontbramen, blenden, finishen, polijsten, reinigen en verwijderen coatings op een meer doeltreffende manier en met minder druk dan staalborstels
 • Exclusieve 3M™ keramische schuurkorrel zorgt tijdens de volledige levensduur van de schijf voor agressief snijden en constante finish
 • Flexibele borstels vereisen minder druk dan staalborstels en blijven zelfs op complexe onderdelen de contouren goed volgen
 • De afstand tussen de haren is ideaal voor het verwijderen van coatings
 • Zonder draadvezels voor extra veiligheid

Scotch-Brite™ Bristle Schijf BD-ZB is een schijf die gebruikmaakt van keramische schuurkorrels en gevormde, flexibele borstels. Biedt meer oppervlaktecontact dan staalborstels en behoudt zijn schurende eigenschappen tijdens de volledige levensduur van de schijf. Deze snel draaiende schijf verwijdert verf, vlekken, lijm, lasschroeiplekken, roest, zware oxiden en oppervlakteverontreiniging van grote oppervlakken.

Scotch Brite™ Bristleschijven zijn ontworpen om langer mee te gaan dan andere schuurschijven. Onze bristleschijven werken goed op aluminium, messing, brons, koolstofstaal, gietijzer, roestvast staal en andere metalen. Bij normaal gebruik blijven de flexibele borstelharen goed op hun plaats en kan met lichte druk de gewenste afwerking worden bereikt. Deze schijven bevatten geen draadvezels, wat voor extra veiligheid zorgt. Deze schijven bevatten 3M™ keramische slijpmineralen op basis van aluminiumoxide, een krachtig keramisch materiaal dat is gemaakt met een speciaal proces om de taaiheid en duurzaamheid van de korrel te vergroten en zo de prestaties te verbeteren. Keramische slijpmineralen op basis van aluminiumoxide zijn ontwikkeld om regelmatig af te breken. Daardoor bieden ze een hogere snijsnelheid en langere levensduur dan schuurmateriaal op basis van aluminiumoxide. Keramisch schuurmateriaal is zeer geschikt voor matige tot zware materiaalafname en voor schuren en finishen. Het is ontwikkeld om snel te slijpen en voor toepassingen met intense hitte en grote spanningen. Scotch-Brite schuurmaterialen zijn unieke producten voor oppervlaktebewerking waarbij het schuurmateriaal is opgenomen in een non-woven vezelmatrix. Door de combinatie van schuurmateriaal met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert tijdens de gehele levensduur van het product. Het materiaal met een open webstructuur blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.