3M™ Stofmasker 9623, 3/verpakking

 • 3M-productnummer 9623
 • 3M ID 7100263697
 • UPC 08806080071433

Dit adembeschermingsmasker kan de inhalatieblootstelling aan bepaalde in de lucht zwevende deeltjes - zoals huishoudelijk stof, stofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren, partikels die vrijkomen bij hoesten/niezen en andere in de lucht zwevende deeltjes - helpen verminderen, wanneer het volgens de instructies wordt gebruikt

FFP2 NR - Filtermedium filtert ≥ 94% van zwevende deeltjes in de lucht volgens EN149:2001+A1:2009. NR = Niet herbruikbaar (gedurende maximaal 8 uur)

Verstelbare neusklem met foam

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Dit adembeschermingsmasker kan de inhalatieblootstelling aan bepaalde in de lucht zwevende deeltjes - zoals huishoudelijk stof, stofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren, partikels die vrijkomen bij hoesten/niezen en andere in de lucht zwevende deeltjes - helpen verminderen, wanneer het volgens de instructies wordt gebruikt
 • FFP2 NR - Filtermedium filtert ≥ 94% van zwevende deeltjes in de lucht volgens EN149:2001+A1:2009. NR = Niet herbruikbaar (gedurende maximaal 8 uur)
 • Verstelbare neusklem met foam
 • Comfortabel ontwerp en vorm
 • Zijbanden met haakbevestiging
 • 3M™ Geavanceerde Elektrostatische Filtermedia: Statisch geladen microvezels trekken deeltjes aan terwijl het ademen gemakkelijk blijft
 • CE 0598 EN149:2001+A1:2009 FFP2 NR / UKCA 0120
 • Volwassenen
 • Ontworpen voor consumentengebruik. Niet bedoeld voor professioneel gebruik. Voor gebruik op de werkplek, alle nationale voorschriften volgen, inclusief het testen van de aanpassing van het masker op het gelaat (fittesten)
 • Dit product is goedgekeurd en gecontroleerd door SGS FIMKO OY Takomotie 8 00380 HELSINKI Finland. EU Notified Body No. 0598. Dit product voldoet aan de eisen van EU 2016/425 en de toepasselijke lokale wetgeving, hetgeen kan worden vastgesteld door het certificaat en de conformiteitsverklaring te bekijken op www.3M.com/9623FFP2

3M™ Stofmasker 9623: Dit adembeschermingsmasker kan de inhalatieblootstelling aan bepaalde in de lucht zwevende deeltjes - zoals huishoudelijk stof, stofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren, partikels die vrijkomen bij hoesten/niezen en andere in de lucht zwevende deeltjes - helpen verminderen, wanneer het volgens de instructies wordt gebruikt.

Dit adembeschermingsmasker kan de inhalatieblootstelling aan bepaalde in de lucht zwevende deeltjes - zoals huishoudelijk stof, stofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren, partikels die vrijkomen bij hoesten/niezen en andere in de lucht zwevende deeltjes - helpen verminderen, wanneer het volgens de instructies wordt gebruikt. Comfortabel ontwerp en vorm* . Statisch geladen microvezels trekken deeltjes aan terwijl het ademen gemakkelijk blijft.

Specificaties

Hulpmiddelen

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

Waarschuwing: Dit product kan alleen worden gebruikt voor de bescherming van de ademhalingswegen tegen deeltjes. Adembeschermingsmiddellen kunnen niet de inademing van alle verontreinigende stoffen of verontreinigende stoffen in de lucht tegenhouden en elimineeren niet het risico op infectie, ziekte of aandoeningen. Verkeerd gebruik kan letsel, ernstige of levensbedreigende ziekten veroorzaken. Product is niet voor gebruik door kinderen. Vóór gebruik dient de gebruiker van het adembeschermingsmasker de gebruiksinstructies van het product te lezen en te begrijpen, en zich ervan te vergewissen dat het product geschikt is voor de toepassing en dat het aadembeschermingsmasker goed aansluit op het gezicht van de gebruiker.