1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Oogbescherming
 5. Veiligheidsbrillen
 6. 3M™ SecureFit™ 600 Veiligheidsbril, grijs montuur, krasbestendige, lastint 5.0 lenzen, SF650AS-EU, 20/doos

3M™ SecureFit™ 600 Veiligheidsbril, grijs montuur, krasbestendige, lastint 5.0 lenzen, SF650AS-EU, 20/doos

 • Artikelnummer SF650AS
 • 3M-productnummer SF650AS-EU
 • 3M ID 7100112715
 • UPC 00051131273184

Robuuste vrijwel randloze 3M™ SecureFit™-veiligheidsbrillenreeks met dubbele lenzen voor optimale optische prestaties

Het ontwerp op basis van de innovatieve SecureFit™ Pressure Diffusion Temple technologie van 3M voorziet in ribben met sleuven die zorgen voor een comfortabele drukverspreiding. De brilveren buigen en passen zich automatisch aan de grootte van het hoofd van de drager aan

De 3M™ Scotchgard™ condenswerende coating biedt superieure anticondens en krasbestendige eigenschappen (beschikbaar op geselecteerde modellen)

Bekijk meer details
Lens kleur Tint 5,0 IR
Productserie 600
Type afdichting Geen afsluiting
Lenscoating Krasbestendig
Montuurmateriaal Polycarbonaat
Kleur Frame Grijs

Details

Hoogtepunten
 • Robuuste vrijwel randloze 3M™ SecureFit™-veiligheidsbrillenreeks met dubbele lenzen voor optimale optische prestaties
 • Het ontwerp op basis van de innovatieve SecureFit™ Pressure Diffusion Temple technologie van 3M voorziet in ribben met sleuven die zorgen voor een comfortabele drukverspreiding. De brilveren buigen en passen zich automatisch aan de grootte van het hoofd van de drager aan
 • De 3M™ Scotchgard™ condenswerende coating biedt superieure anticondens en krasbestendige eigenschappen (beschikbaar op geselecteerde modellen)
 • Gepolariseerde en groene IR-filters beschikbaar
 • Omhullend ontwerp zorgt voor een veilige pasvorm en voorkomt wegslippen
 • Foampakking verkrijgbaar om blootstelling van de ogen aan vuil te helpen beperken

3M™ SecureFit™-veiligheidsbril uit de 600 Serie is een bijna randloze bril met 3M™ M Pressure Diffusion Temple technologie en brilveren met een vaste lengte over de oren.

Gebruik voor optimale optische prestaties en een goed gezichtsveld de 3M™ SecureFit™-veiligheidsbril 600 Serie. Onze innovatieve en stijlvolle vrijwel randloze veiligheidsbril met grijs montuur heeft twee aparte lenzen voor een goed gezichtsveld en brede, brilveren met een vaste lengte over de oren voor een nauwsluitende, comfortabele pasvorm en stevige zijbescherming. Zij bieden de 3M™ Pressure Diffusion Temple technologie voor een betere drukverdeling over het oor en zachte neuskussens voor een comfortabele pasvorm ten behoeve van een verschillende werknemers. Een omhullend ontwerp zorgt voor een veilige pasvorm en voorkomt wegslippen. Deze bril is goed te combineren met gehoorkappen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten

Gerelateerde Producten