1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Thermal Transfer labelmateriaal 7810EH, Wit, 1500 mm breed Configurabele rollen

3M™ Thermal Transfer labelmateriaal 7810EH, Wit, 1500 mm breed Configurabele rollen

 • Artikelnummer 7810EHCONFIG
 • 3M ID 7100104664

Matte TT-toplaag op witte PET-facestock

De matte toplaag biedt de voordelen van een matte coating in combinatie met een oppervlak dat glad genoeg is voor thermotransferprinten

De lijm hecht goed aan vele verschillende ondergronden, waaronder metalen en kunststoffen met een hoge en lage oppervlakte-energie (HSE/LSE).

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Matte TT-toplaag op witte PET-facestock
 • De matte toplaag biedt de voordelen van een matte coating in combinatie met een oppervlak dat glad genoeg is voor thermotransferprinten
 • De lijm hecht goed aan vele verschillende ondergronden, waaronder metalen en kunststoffen met een hoge en lage oppervlakte-energie (HSE/LSE)
 • 55# verdichte kraftliner voor consistent stansen
 • De toplaag zorgt ook voor verbeterde inkthechting voor traditionele drukpersmethoden

3M™ Thermal Transfer polyester labelmateriaal 7810 is een duurzaam mat polyestermateriaal met een hoge slijtvastheid en chemische bestendigheid. Dit materiaal is voorzien van 3M™ Acrylaatlijm 300, die snel hecht op een groot aantal verschillende oppervlakken, waaronder kunststoffen met lage oppervlakte-energie.

De matte toplaag biedt de voordelen van een matte coating in combinatie met een oppervlak dat glad genoeg is voor thermotransferprinten. Voor optimale duurzaamheid worden harslinten aanbevolen. De matte coating is bestand tegen verslechtering door licht schuren, chemicaliën, vocht en grote temperatuurschommelingen. De toplaag zorgt ook voor verbeterde inkthechting voor traditionele drukpersmethoden. De #300-lijm hecht goed aan vele verschillende ondergronden, waaronder metalen en kunststoffen met een hoge en lage oppervlakte-energie (HSE/LSE). De lijm is ideaal voor toepassingen die een hoge aanvangshechting vereisen, met name kunststoffen met een lage oppervlakte-energie.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen