1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gereedschappen en apparatuur
 4. Houders en steunschijven
 5. 3M™ Hookit™ Clean Sanding steunschijf, 70 mm x 198 mm x 12.7 mm, Herringbone, PN28784

3M™ Hookit™ Clean Sanding steunschijf, 70 mm x 198 mm x 12.7 mm, Herringbone, PN28784

 • Artikelnummer 28784
 • 3M ID 7100025357
 • UPC 50051141287848,00051141287843

Multihole patroon houdt de werkomgeving schoner

Clean Sanding oplossing laat de operator efficiënter werken

Hookit™ Systeem voor gemakkelijk aanbrengen en verwijderen

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Multihole patroon houdt de werkomgeving schoner
 • Clean Sanding oplossing laat de operator efficiënter werken
 • Hookit™ Systeem voor gemakkelijk aanbrengen en verwijderen

De 3M™ Hookit™ Clean Sanding schuurpad is een pad van rood schuim voor gebruik met een 3M™ Excentrische schuurmachine. Deze pad zorgt voor een langere standtijd en een zeer efficiënte stofopname. Gebruik onze schuurpads als onderdeel van een totale 3M systeemoplossing voor uiterst efficiënte schuurtoepassingen met stofafzuiging.

Als u efficiënt wilt schuren met stofafzuiging, gebruikt u de 3M™ Hookit™ Clean Sanding schuurpad met een 3M™ Excentrische schuurmachine voor een langere standtijd en een zeer efficiënte stofopname. Onze schuurpads zijn gebaseerd op de recentste innovaties op het gebied van stofafzuiging. Het multihole ontwerp vangt en verwijdert meer stof dan producten met vijf of zes gaten: dat kan de levensduur van de schijf drastisch verlengen en helpt de werkomgeving schoner te houden terwijl de operator efficiënter kan werken. Bij dit nieuwe ontwerp hoeven de gaten niet op één lijn te zijn met gaten in de schuurpad, waardoor u schijven snel, makkelijk en handig kunt vervangen. Het 3M Hookit Bevestigingssysteem biedt ook een uitstekende rugondersteuning en laat zich eenvoudig hergebruiken voor efficiënte schuurtoepassingen met stofafzuiging. Het is onderdeel van onze totale systeemoplossing. Het Clean Sanding Systeem bevat Hookit Clean Sanding vellen, schuurpapier en houders: allemaal ontwikkeld voor gebruik met onze Clean Sanding pads van rood schuim. Ze maken gebruik van het Hookit-systeem: dit bestaat uit een rug van ´brushed nylon´ klittenband dat de pad goed op zijn plek houdt. Bovendien kunnen de pads snel en makkelijk worden verwisseld en de operator zo bijzonder efficiënt laten werken.

Voorgestelde toepassingen
 • Combineer met 3M Excentrische schuurmachines en het 3M Clean Sanding System dat bestaat uit Hookit™ Clean Sanding vellen, schuurpapier en houders
 • Zeer efficiënt schuren met stofafzuiging

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.