3M™ Hookit™ Clean Sanding schuurpad

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Multihole-patroon houdt de werkomgeving schoner

De Clean Sanding-oplossing laat de operator efficiënter werken

Hookit™-systeem voor gemakkelijk aanbrengen en verwijderen

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Multihole-patroon houdt de werkomgeving schoner
 • De Clean Sanding-oplossing laat de operator efficiënter werken
 • Hookit™-systeem voor gemakkelijk aanbrengen en verwijderen

De 3M™ Hookit™ Clean Sanding schuurpad is een pad van rood schuim voor gebruik met een 3M™ Excentrische schuurmachine. Deze pad zorgt voor een langere standtijd en ook een zeer efficiënte stofopname. Gebruik onze schuurpads als onderdeel van een totale systeemoplossing van 3M voor uiterst efficiënte schuurtoepassingen met stofafzuiging.

Als u efficiënt wilt schuren met stofafzuiging, gebruikt u de 3M™ Hookit™ Clean Sanding schuurpad met een 3M™ Excentrische schuurmachine voor een langere standtijd en ook een zeer efficiënte stofopname. Onze schuurpads zijn gebaseerd op de nieuwste innovaties op het gebied van stofafzuiging. Het multihole ontwerp vangt en verwijdert meer stof dan producten met vijf of zes gaten: dat kan de levensduur van de schijf drastisch verhogen en helpt de werkomgeving schoner te houden terwijl de operator efficiënter kan werken. Bij dit nieuwe ontwerp hoeven de gaten niet op één lijn te zijn met de gaten in de schijfpad, waardoor u schijven snel, gemakkelijk en handig kunt vervangen. Het 3M Hookit bevestigingssysteem biedt ook een uitstekende rugondersteuning en eenvoudig hergebruik voor efficiënte schuurtoepassingen met stofafzuiging. Het is onderdeel van onze totale systeemoplossing. Het Clean Sanding Systeem bevat Hookit Clean Sanding vellen, schuurpapier en houders: allemaal ontwikkeld voor gebruik met de Clean Sanding pads van rood schuim. Ze maken gebruik van het Hookit-systeem: dit bestaat uit een rug van ‘brushed nylon’ lussen die de pad goed op zijn plek houden. Bovendien kunnen de pads snel en makkelijk worden verwisseld om de operator efficiënter te laten werken.

Voorgestelde toepassingen
 • Combineer met 3M Excentrische schuurmachines en het 3M Clean Sanding System dat bestaat uit Hookit™ Clean Sanding vellen, schuurpapier en houders
 • Zeer efficiënt schuren met stofafzuiging

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.