1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Plak-, monteer- en transfertapes
 5. Zelfklevende transfertapes
 6. 3M™ Transfer Tape 950, Transparant, 1200 mm x 55 m, 0.13 mm

3M™ Transfer Tape 950, Transparant, 1200 mm x 55 m, 0.13 mm

 • Artikelnummer 9501200
 • 3M ID 7000116587

Transfertape van 132 µm met een liner van verdicht kraftpapier nr. 60. Voor allerlei materialen. Krachtige acrylaatlijm 300. Goedgekeurd voor UL-specificaties. Voldoet aan de specificatie MIL-P-19834B 1e revisie van de Amerikaanse overheid.

Goede UV bestendigheid. Goede chemische resistentie. Ideaal voor oppervlakken met een hoge oppervlakte-energie (hse) of een lage opervlakte-energie (lse).

Gebruikt als universele transfer tape voor een verscheidenheid aan hoge tack, dunne applicaties. Ideaal voor een veel gelijke en verschillende materialen waar een agressieve lijm met hoge aanvangshechting nodig is. Lassen van folie, textiel. Lamineren van schuim, foto's, textiel, metalen of kunststof naamplaatjes.

Bekijk meer details
Totale breedte (metrisch) 1.200 mm
Totale tapedikte zonder liner (metrisch) 0,127 mm
Type lijm Acrylaatlijm met hoge sterkte 300

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Transfertape van 132 µm met een liner van verdicht kraftpapier nr. 60. Voor allerlei materialen. Krachtige acrylaatlijm 300. Goedgekeurd voor UL-specificaties. Voldoet aan de specificatie MIL-P-19834B 1e revisie van de Amerikaanse overheid
 • Goede UV bestendigheid. Goede chemische resistentie. Ideaal voor oppervlakken met een hoge oppervlakte-energie (hse) of een lage opervlakte-energie (lse)
 • Gebruikt als universele transfer tape voor een verscheidenheid aan hoge tack, dunne applicaties. Ideaal voor een veel gelijke en verschillende materialen waar een agressieve lijm met hoge aanvangshechting nodig is. Lassen van folie, textiel. Lamineren van schuim, foto's, textiel, metalen of kunststof naamplaatjes
 • Splitsing van folie, textiel en vergelijkbare materialen. Lamineren van schuimrubber, foto's, textiel, metalen of kunststof naambordjes
 • Dikkere variant van 927

3M™ transfer tape 950 is een 300 hoge strength acrylaat lijm op eenpapieren liner.

Gebruik 3M™ Transfertape 950 voor het krachtig hechten van allerlei dunne materialen, waarbij een krachtige lijm met een hoge initiële hechting nodig is. Onze tape is gemaakt voor universeel gebruik en is goed bestand tegen uv-straling en chemische stoffen. Hij hecht ondergronden met een hoge en lage oppervlakte-energie, getextureerde kunststoffen, schuimrubber, textiel en gecoat papier. De tape bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm op een liner van verdicht kraftpapier. Hij is geschikt voor het splicen van folies en textiel, en het lamineren van schuimrubber, foto's, textiel, metaal en kunststof naambordjes.

Voorgestelde toepassingen
 • Verlijmen van kunststof en houten afwerking voor kasten
 • Assemblage van winkeldisplays
 • Verlijmen van kunststoffen met hoge en lage oppervlakte-energie, getextureerde kunststoffen, schuim, textiel en gecoat papier

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Totale breedte (metrisch) 1.200 mm
Totale tapedikte zonder liner (metrisch) 0,127 mm
Type lijm Acrylaatlijm met hoge sterkte 300