1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Compound en poetsmiddel
 4. Polijstpads voor motorkappen
 5. 3M™ Finesse-It™ polijstviltje, rood/wit, 127 mm, hard

3M™ Finesse-It™ polijstviltje, rood/wit, 127 mm, hard

3M ID 7000016906UPC 03134375382861
 • Verwijdert lakfouten, schuurkrassen en wervelsporen
 • Breng 3M™ Finesse-it™ polijstmiddelen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor een zijdeglans, halfglanzende of hoogglans finish.
 • Het 3M Hookit™ bevestigingssysteem zorgt voor een stevige hechting en maakt snel wisselen van pads mogelijk.
 • Pads kunnen worden gecombineerd met polijstschijven, excentrische gereedschappen en polijstmachines met een variabel toerental om de gewenste finish te krijgen.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Klittenband
Dikte
5 mm
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Kleur voorzijde
Rood
Materiaal
Vilt
Maximumsnelheid
5000 Metre Per Second
Max TPM
5000
Producttype
Opwrijfpad
Sectoren
AOEM, Lakvoorbereiding
Totale diameter (metrisch)
127 mm
Details
 • Verwijdert lakfouten, schuurkrassen en wervelsporen
 • Breng 3M™ Finesse-it™ polijstmiddelen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor een zijdeglans, halfglanzende of hoogglans finish.
 • Het 3M Hookit™ bevestigingssysteem zorgt voor een stevige hechting en maakt snel wisselen van pads mogelijk.
 • Pads kunnen worden gecombineerd met polijstschijven, excentrische gereedschappen en polijstmachines met een variabel toerental om de gewenste finish te krijgen.

3M™ Finesse-it™ polijstpad is een vilten pad met 3M Hookit™ bevestiging voor het aanbrengen van 3M Finesse-it polijstmiddelen op verschillende typen blanke lak met roterende of excentrische poets- en polijstmachines. Onze polijstpads zijn verkrijgbaar in diameters van 76,2 en 127 mm.

Verwijder lakfouten, schuurkrassen en wervelsporen met 3M™ Finesse-it™ polijstpad – rood/wit. Onze polijstpads zijn verkrijgbaar met diameters van 76,2 en 127 mm en zijn voorzien van 3M Hookit™ bevestiging voor het aanbrengen van 3M Finesse-it polijstmiddelen op verschillende typen blanke lak met roterende of excentrische poets- en polijstmachines. De pad van 76,2 mm levert het beste resultaat bij een toerental van 3.000 tot 6.000 op een roterende polijstmachine of 10.000 tot 12.000 toeren op een excentrische polijstmachine. Gebruik de pad van 127 mm bij een toerental van 3.000 tot 6.000 op een roterende polijstmachine of 10.000 tot 12.000 toeren op een excentrische polijstmachine. Deze pad is voorzien van het 3M Hookit bevestigingssysteem voor het snel aanbrengen en verwijderen van pads en een stevige hechting tijdens het gebruik. Deze polijstpad kan snel en stevig worden bevestigd op roterende of excentrische gereedschappen met een steunpad met klittenband (apart bestellen), is gemakkelijk te verwijderen en kan gedurende de levensduur van de pad worden hergebruikt. 3M Finesse-it producten zijn specifiek ontworpen compounds en polijstmiddelen voor gebruik op OEM-lakken en reparatielakken. Ze verwijderen schuurkrassen en lakfouten op verschillende geverfde oppervlakken. 3M Finesse-it producten maken een integraal onderdeel uit van ons aanbevolen polijstsysteem voor reparatie van oppervlaktefouten in blanke lak, gelakt hout, composietmaterialen, gelcoats, poedercoating, industriële verf, acryl en glas.

Aanbevolen applicaties

 • Verwijder lakfouten, schuurkrassen en wervelsporen
 • Voor het aanbrengen van 3M™ Finesse-it™ polijstmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor een zijdeglans, halfglanzende of hoogglans finish
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.