1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Thermal Transfer labelmateriaal 7818EH, >200 mm

3M™ Thermal Transfer labelmateriaal 7818EH, >200 mm

 • 3M ID 7100104670

Materialen die zijn ontworpen voor een efficiënte, effectieve samenstelling van labels naar wens

Facestocks met toplaag omvatten polyester, vinyl en polyethyleen, voor sterkte en vervormbaarheid

Geschikt voor een reeks druktechnieken, waaronder flexodruk, dot matrix en thermotransfer

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 187KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Materialen die zijn ontworpen voor een efficiënte, effectieve samenstelling van labels naar wens
 • Facestocks met toplaag omvatten polyester, vinyl en polyethyleen, voor sterkte en vervormbaarheid
 • Geschikt voor een reeks druktechnieken, waaronder flexodruk, dot matrix en thermotransfer
 • Een verscheidenheid aan liners waaronder kraftpapier met polyestercoating, kleicoating of supergekalanderd, en heldere polyesterfilm
 • Er zijn versies verkrijgbaar met vooraf aangebrachte 3M-lijm

3M™ Films & Liners labelmaterialen omvatten een volledige selectie van facestocks, liners en secundaire liners voor samenstellingen naar wens die voldoen aan specifieke labelvereisten. Filmfacestocks met toplaag omvatten polyester, acetaat, polyolefin en halfstijve vinyl, en sommige zijn verkrijgbaar met vooraf aangebrachte 3M-lijm. Kraft- en folieliners zijn verkrijgbaar met en zonder release-coating aan één of twee zijden.

3M™ Thermal Transfer labelmateriaal 7818EH combineert een goede printdefinitie met de chemische en slijtbestendigheid van een matte coating. Het heeft een polyester facestock die duurzaamheid garandeert in veeleisende omgevingen. Ons labelmateriaal is voorzien van 310E-lijm, die is bestand tegen doorlekken en hecht goed aan diverse oppervlakken, met inbegrip van kunststoffen met hoge oppervlakte-energie, metalen en diverse andere ondergronden. Het biedt ook goede chemische en UV-bestendigheid. De TT5-toplaag biedt een glad en mat oppervlak en garandeert uitstekende thermotransfer-beelden op lagere temperatuurinstellingen. Hij zorgt ook voor verbeterde inkthechting bij traditionele druktechnieken. Dit labelmateriaal is UL- en cUL-erkend.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen