3M™ Performance Spuitpistool - Revisiekit, 26840

 • 3M ID 7100228530
 • UPC 00051131268401

Bevat alles wat nodig is om te reviseren, inclusief alle bevestigingsmiddelen

Vernieuw de trekker, naald, ventilator en vloeistofregeling met nieuwe veren en afdichtingen

Alleen gebruiken voor 3M™ Performance Spuitpistool

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 849KB)

Details

Hoogtepunten
 • Bevat alles wat nodig is om te reviseren, inclusief alle bevestigingsmiddelen
 • Vernieuw de trekker, naald, ventilator en vloeistofregeling met nieuwe veren en afdichtingen
 • Alleen gebruiken voor 3M™ Performance Spuitpistool
 • Met gedetailleerde instructiehandleiding

De revisiekit voor het 3M™ Performance Spuitpistool bevat de vervangende onderdelen die nodig zijn voor het reviseren van het 3M™ Performance Spuitpistool. Bevat vervangende uitwendige onderdelen en alle benodigde inwendige afdichtingen, veren, schroeven en onderdelen. De instructiehandleiding geeft specifieke instructies voor het reviseren.

De revisiekit voor het 3M™ Performance Spuitpistool bevat de onderdelen die nodig zijn voor een volledige revisie van het 3M™ Performance Spuitpistool. Ideaal om downtime tijdens de werkzaamheden te verkorten door een snelle en eenvoudige revisie van het spuitpistool. Met behulp van de meegeleverde instructiehandleiding kunnen eigenaren het spuitpistool demonteren om de naald, veren, afdichtingen, alle originele bevestigingen en andere onderdelen te vervangen. De kit bevat een vervangend gelast frame en een uitwendige sluitring. Eenmaal correct gereviseerd, kan het 3M™ Performance Spuitpistool weer spuiten als nieuw. Opmerking: Onderhoud of repareer het spuitpistool niet anders dan beschreven in de instructiehandleiding. Voor gebruik met het 3M™ Performance Spuitpistool. Het spuitpistool, gemaakt van een schokbestendig composiet, is een van de lichtste in de industrie, maar toch duurzaam genoeg voor veeleisende omstandigheden in de industrie en de autobranche. Het veelzijdige ontwerp stelt spuiters in staat te spuiten vanuit een drukbron of een zwaartekrachtbeker, en de verwisselbare spuitkoppen maken het mogelijk een breed scala aan coatings te spuiten en met elk nieuw mondstuk resultaten te behalen alsof met een nieuw spuitpistool wordt gewerkt.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.