3M™ Performance Spuitpistool slangpen, 26834

 • 3M ID 7100228107
 • UPC 00051131268340

Pen bevestigt de flexibele slang stevig aan het 3M™ Performance Spuitpistool

Pakket bevat 4 stalen kogelvergrendelingspennen

Gladde stalen constructie beweegt gemakkelijk in en uit de bevestigingsbeugel van de flexibele slang

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 849KB)

Details

Hoogtepunten
 • Pen bevestigt de flexibele slang stevig aan het 3M™ Performance Spuitpistool
 • Pakket bevat 4 stalen kogelvergrendelingspennen
 • Gladde stalen constructie beweegt gemakkelijk in en uit de bevestigingsbeugel van de flexibele slang
 • Voor gebruik met de flexibele drukslang van het 3M™ Performance Spuitpistool

De flexibele pen voor het 3M™ Performance Spuitpistool is een vervangende bevestigingspen voor de flexibele slang voor het 3M™ Performance Spuitpistool. De trekpennen worden gebruikt om de flexibele slang aan het 3M™ Performance Spuitpistool te bevestigen. De verbinding geeft de spuiter extra controle en helpt ongewenst draaien van en ongewenste druk op de spuitkop te vermijden.

De navulverpakking met flexibele pennen voor het 3M™ Performance Spuitpistool bevat vier bevestigingspennen voor de flexibele drukslang voor het 3M™ Performance Spuitpistool. De pennen worden gebruikt om de flexibele slang aan het 3M™ Performance Spuitpistool te bevestigen. De pen zet de beugel snel vast op de flexibele slang aan de onderkant van het spuitpistool. Dit helpt ongewenst draaien van en ongewenste druk op de spuitkop te vermijden. De ingebouwde, geveerde kogellager voorkomt dat de pen eruit valt, maar maakt het mogelijk deze te verwijderen wanneer dat mogelijk is. Wanneer het tijd is om de flexibele slang te verwijderen, kan de pen gemakkelijk worden verwijderd voor snelle demontage. Voor gebruik met het 3M™ Performance Spuitpistool, een innovatieve oplossing ontworpen met de industriële spuiter in gedachten. Het spuitpistool, gemaakt van een schokbestendig composiet, is een van de lichtste in de industrie, maar toch duurzaam genoeg voor veeleisende industriële omstandigheden. Het veelzijdige ontwerp stelt spuiters in staat te spuiten vanuit een drukbron of een zwaartekrachtbeker, en de verwisselbare spuitkoppen maken het mogelijk een breed scala aan coatings te spuiten en met elk nieuw mondstuk resultaten te behalen alsof met een nieuw spuitpistool wordt gewerkt.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.