3M™ SecureFit™-overzetbrillen 3700 Serie

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Overzetbril (OTG) 3M™ SecureFit™-reeks ontworpen om de hele dag draagbaarheid te bieden aan werknemers die een bril op sterkte dragen.

Het ontwerp op basis van de innovatieve SecureFit™ Pressure Diffusion Temple technologie van 3M voorziet in ribben met sleuven die zorgen voor een comfortabele drukverspreiding. De brilveren buigen en passen zich automatisch aan de grootte van het hoofd van de drager aan.

Dankzij de veren met ratelverstelling kan de lens aan gezichtskenmerken en de brilpositie worden aangepast

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Overzetbril (OTG) 3M™ SecureFit™-reeks ontworpen om de hele dag draagbaarheid te bieden aan werknemers die een bril op sterkte dragen
 • Het ontwerp op basis van de innovatieve SecureFit™ Pressure Diffusion Temple technologie van 3M voorziet in ribben met sleuven die zorgen voor een comfortabele drukverspreiding. De brilveren buigen en passen zich automatisch aan de grootte van het hoofd van de drager aan
 • Dankzij de veren met ratelverstelling kan de lens aan gezichtskenmerken en de brilpositie worden aangepast
 • Zachte neusbrug ter verbetering van het comfort en de pasvorm
 • Er zijn zachte wenkbrauwbeschermers verkrijgbaar, waardoor meer ruimte beschikbaar is voor een bril op sterkte
 • Grijze IR-lens IR 5 filters leverbaar. Deze worden veel gebruikt voor gaslassen

De 3M™ SecureFit™-overzetbrillen 3700 Serie zijn onze overzetveiligheidsbrillen voor mensen met brillen of sterkte. Ze hebben brilveren met ratelverstelling en Pressure Diffusion Temple-technologie voor een nauwe aansluiting en een zachte neusbrug voor meer comfort. De polycarbonaat lens is verkrijgbaar met 3M™ Scotchgard™ condenswerende en krasbestendige coatings voor grotere duurzaamheid en beter zicht. Verkrijgbaar in verschillende frame- en lenskleuren.

Voor veiligheidsbrillen die over brillen op sterkte passen en veren met ratelverstelling hebben, kiest u de 3M™ SecureFit™-overzetbrillen 3700 Serie. Onze lichtgewicht overbrillen zijn ontworpen om over de bestaande bril van de gebruiker heen te passen om persoonlijke bescherming te bieden. De veren met ratelverstelling bieden hoekafstellingspunten voor een veilige en persoonlijke pasvorm. Ze bevatten ook Pressure Diffusion Temple-technologie en een zachte neusbrug voor de hele dag door comfort. De polycarbonaat lens is verkrijgbaar met 3M™ Scotchgard™ condenswerende en krasbestendige coatings voor grotere duurzaamheid en beter zicht. Verkrijgbaar in verschillende frame- en lenskleuren. Verkrijgbaar met geprofileerde wenkbrauwbescherming. Voldoet aan de eisen van EN166-2001-norm als een Impact Rated Spectacle.

Voorgestelde toepassingen
 • Slachthuizen, agrarische sector, assemblage, auto industrie, luchtvaart, reinigen, bouw, sloperij, boren, bedrijfsonderhoud, voedselindustrie, bosbouw, algemene productie, laboratoria, wetshandhaving, machinewerk, bewerking, metselwerk, metaalbewerking, mijnbouw, olie en gas, lakken, farmaceutische industrie, gieten, metaalindustrie, kwaliteitsinspectie, herstellen, wegenbouw, zagen, transport, uv-bescherming, magazijnwerkzaamheden

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.