3M™ FC Epoxy metaalplamuur

  • 3M ID 7100276634
  • UPC 04064035040895,04064035040888,04064035040871

Loodvrij alternatief voor tinsolderen

Ideaal voor modelleren/vormen van moeilijk bereikbare plekken

Uitstekende corrosiebescherming

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Loodvrij alternatief voor tinsolderen
  • Ideaal voor modelleren/vormen van moeilijk bereikbare plekken
  • Uitstekende corrosiebescherming
  • Geen krimp - 100% vaste stoffen
  • Goed schuurbaar
  • Snelle uitharding

3M™ FC Epoxy metaalplamuur is een snel uithardende plamuur voor alle metalen ondergronden (staal, aluminium, enz.) voor het vullen van diepere deuken, vormen en modelleren van oppervlaktestructuren en tegen corrosie beschermen van lasnaden.

Deze snel uithardende epoxy metaalplamuur is geschikt voor het herstellen van schade aan het oppervlak van metalen auto-onderdelen, zoals deuken, herstellen van oppervlakken of volledig afdichten van lasnaden om bescherming tegen corrosie te bieden. 3M™ FC Epoxy metaalplamuur heeft een unieke formule, is loodvrij, bevat 100% vaste stoffen en krimpt daardoor niet tijdens het uitharden. Hij vertoont uitstekende hechtings‑ en corrosiebeschermingseigenschappen. Met een verwerkingstijd van ca. 15 tot 20 minuten en een uithardingstijd van ca. 2 uur bij 22 °C staat de 3M™ FC Epoxy metaalplamuur garant voor snelle processen in de carrosseriewerkplaats. Het is ook mogelijk het uitharden verder te versnellen met behulp van drogen onder IR. Eventueel nog toegepast tinsoldeer kan gemakkelijk worden vervangen door gebruik te maken van 3M™ FC Epoxy metaalplamuur. Dit voorkomt de noodzaak van te veel warmte in het proces, wat belangrijk is voor sommige moderne automaterialen zoals zeer sterke dunne staalsoorten, composieten, enz. Er is geen open vuur meer nodig en hittegevoelige auto-onderdelen hoeven niet verwijderd te worden aangezien de producten volledig kunnen worden aangebracht en uitgehard bij kamertemperatuur. Zodra het materiaal is uitgehard, kan het gemakkelijk geschuurd worden, gevolgd door het normale lakproces. Volg daarvoor de richtlijnen van de lak fabrikanten.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M