1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Overlaminaat labelmaterialen

3M™ Overlaminaat labelmaterialen

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Labels voor beschermende overlaminaattoepassingen

Bieden UV-bestendigheid en helpen kleurvervaging te voorkomen

Facestocks zijn bestand tegen slijtage, schuren en weersinvloeden

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Labels voor beschermende overlaminaattoepassingen
 • Bieden UV-bestendigheid en helpen kleurvervaging te voorkomen
 • Facestocks zijn bestand tegen slijtage, schuren en weersinvloeden
 • De lijm is ontwikkeld voor hechting op uitdagende ondergronden en is bestand tegen hoge temperaturen
 • Liners van verdicht en supergekalanderd kraftpapier en polysterfilm zorgen voor efficiënt stansen en automatische afgifte

3M™ Overlaminaat labelmaterialen zijn ontworpen voor beschermende overlaminaattoepassingen. Een duurzame facestock is bestand tegen schuren, slijtage,en chemicaliën. Er zijn verschillende lijmen beschikbaar voor hechting bij uiteenlopende temperaturen, ondergronden en omgevingen, inclusief geoliede metalen.

Gebruik 3M™ Overlaminaat labelmateriaal 7742 voor een hoogwaardig laminaat. Het verbetert de duurzaamheid van geprinte labels en graphics. Onze matte polyester overlaminaat facestock garandeert hoge chemische, UV- en slijtbestendigheid, waardoor het product ideaal is voor label- en naamplaatafbeeldingen op onder meer industriële uitrusting en gereedschappen. Het is UL-erkend (dossier MH11410) wanneer toegepast op polyester labelmaterialen en de kraftliner met polyestercoating helpt de helderheid van de lijm te behouden. Het is ook CSA-goedgekeurd (dossier 99316) voor overlaminatie van zowel polyester- als vinyllabelmaterialen. 3M™ Performance labelmaterialen omvatten een breed scala van producten voor uitstekende duurzaamheid en hechting met hoge chemische bestendigheid in de automotive sector en duurzaamheid buiten. Sommige producten zijn UL/CSA-conforme materialen die geschikt zijn voor flexodruk- of zeefdrukprocessen, evenals voor thermotransfer-, inkjet-, laser-, dot-matrix- of digitaal printen. Verkrijgbaar met vele facestocks zoals polyester, polypropyleen, vinyl, farmaceutisch papier of kunststoffen. Raadpleeg de afzonderlijke productinformatie voor specifieke productdetails. Typische 3M™ Performance labeltoepassingen omvatten barcodetracking, track en trace, thermotransferlabels, afdrukken met variabele informatie (VIP), merk- en instructielabels, waarschuwingslabels, duurzame stickers, oppervlakbescherming en -maskering, overlaminaten, UV-bescherming, het signaleren van sabotage, vernietigbare labels, VOID-bedrukking, beperking van fraude, lamineren, verbinden en digitale window graphics.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen