3M™ Trizact™ D/F Schuurrol 237AA

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen.

De X-gewicht rug is stug en duurzaam, en bestand tegen groeven op en de contouren van staal.

Slijpmiddel op basis van aluminiumoxide voor scherpe maar fijne finishes

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen
  • De X-gewicht rug is stug en duurzaam, en bestand tegen groeven op en de contouren van staal
  • Slijpmiddel op basis van aluminiumoxide voor scherpe maar fijne finishes
  • Ideaal voor finishing

3M™ Trizact™ schuurrollen 237AA combineert de fijne finish van een slijpmiddel op basis van aluminiumoxide met een duurzame X-gewicht rug. Ons 237AA schuurlinnen is bij uitstek geschikt voor werkstukken waarbij agressief schuren maar ook een fijne finish nodig is.

Gebruik 3M™ Trizact™ schuurrollen 237AA voor het finishen en polijsten van roestvrij staal, koolstofstaal, legeringen met een hoog nikkelgehalte, titanium en aluminium. Ons 237AA schuurlinnen is ontwikkeld voor het laatste retoucheerwerk aan het einde van een schuurproces. De linnen X-gewicht rug zorgt voor stevigheid en rigiditeit. Dit schuurlinnen blijft stevig en zal niet scheuren of schilferen, ook al wordt het gebogen of opgerold. Het is uitermate geschikt voor werkstukken die hun vorm al hebben en waarbij het voorbereidende slijpen en afbramen al is gedaan. In deze fase van het proces is er namelijk een schuurmateriaal nodig dat bij gebruik niet meegeeft of afketst. Het slijpmiddel op basis van aluminiumoxide heeft een scherpe snijwerking, maar laat een zacht schuurpatroon achter voor een gladde, geborstelde finish. 3M Trizact schuurmateriaal verlaagt het aantal processtappen dat nodig is voor het dimensioneren en finishen van elementen. Dit zorgt voor een hogere doorvoersnelheid en grotere consistentie. De 3M microreplicatietechnologie heeft grote voordelen. Bij microreplicatie worden kleine driedimensionale, piramidevormige structuren op een rug gelijmd. Deze piramiden bestaan uit laagjes mineralen die bij herhaald gebruik afbreken zodat er nieuwe ongebruikte mineralen bloot komen te liggen. Door deze cyclus van mineralenvernieuwing blijft het schuurmineraal scherp. Door de voortdurende snijwerking hoeft u het schuurmateriaal minder vaak te vervangen, wat resulteert in een hogere doorvoersnelheid en grotere productiviteit. Bovendien zijn de mineralen gelijkmatig over het oppervlak van het schuurmateriaal verdeeld, voor een regelmatig in plaats van een willekeurig contactoppervlak en een gelijkmatig snijresultaat. 3M Trizact schuurmateriaal is bijzonder geschikt voor projecten met strenge technische eisen, zoals medische implantaten, chirurgische instrumenten en auto-onderdelen, en levert keer op keer een consistente finish.

Voorgestelde toepassingen
  • Voor het finishen en polijsten van roestvrij staal, koolstofstaal, legeringen met een hoog nikkelgehalte, titanium en aluminium

Typische Eigenschappen