1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Labels
 4. Labelmaterialen
 5. Label op rol
 6. 3M™ Bedrukbare labelmaterialen

3M™ Bedrukbare labelmaterialen

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Ontworpen voor vele op de pers gedrukte labeltoepassingen, waaronder flexodruk en zeefdruk

De facestocks zijn gemaakt van polyester, vinyl en acetaat voor duurzaamheid en vervormbaarheid

Assortiment 3M-acrylaatlijmen voor de meest specifieke toepassingen

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Ontworpen voor vele op de pers gedrukte labeltoepassingen, waaronder flexodruk en zeefdruk
 • De facestocks zijn gemaakt van polyester, vinyl en acetaat voor duurzaamheid en vervormbaarheid
 • Assortiment 3M-acrylaatlijmen voor de meest specifieke toepassingen
 • Liners zijn geschikt voor processen zoals stansen en matrixstrippen met hoge snelheid

3M™ Thermal Transfer polyester labelmateriaal 92200 is ons 50 micron dikke, glanzende witte bedrukbare polyester labelmateriaal. Het bevat een 65 micron SE100-acrylaatlijmlaag op een 62 grams witte verdichte dubbelzijdige pergamijn liner en is UL- en cUL-erkend.

Gebruik 3M™ Thermal Transfer polyester labelmateriaal 92200 voor het labelen van veeleisende of slecht hechtende oppervlakken. De SE100-lijm hecht goed aan materialen met een zeer lage oppervlakte-energie en de 65 micron lijmlaag biedt uitstekende hechting aan ruwe en getextureerde oppervlakken. Ons 92200 is ideaal voor het labelen van versterkte kunststoffen en gestructureerde composieten in automotive en industriële toepassingen. Het is ook perfect voor getextureerde, korrelige of gestructureerde kunststoffen met een lage oppervlakte-energie, zoals polypropyleen (PP), polyethyleen met lage dichtheid (LDPE), mineraal gevuld en vezelversterkt PP en polyamide (PA) composieten. Het heeft een polyester facestock en een toplaag voor goede thermische stabiliteit en duurzaamheid in veeleisende omgevingen. Het zorgt ook voor verbeterde inkthechting bij traditionele vormen van bedrukken met een drukpers. Het labelmateriaal is een verdichte dubbelzijdige pergamijn liner die consistent stansen garandeert, de afwikkeling vereenvoudigt en problemen met doorslaan vermindert. Het is UL- en cUL-erkend. Voor optimale duurzaamheid worden harslinten aanbevolen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen