3M™ Trizact™ schuurlinnen 337DC

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen.

Flexibele X-gewicht rug

Uitstekende finishconsistentie in metaalbewerkingsprocessen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Trizact™ schuurmateriaal gaat tot wel vijf keer langer mee dan conventionele schuurmaterialen
  • Flexibele X-gewicht rug
  • Uitstekende finishconsistentie in metaalbewerkingsprocessen

3M™ Trizact™ schuurlinnen 337DC is een schuurmateriaal op basis van aluminiumoxide met een flexibele stoffen X-gewicht rug. Ons schuurlinnen biedt uitstekende finishconsistentie in metaalbewerkingsprocessen.

Gebruik 3M™ Trizact™ schuurlinnen 337DC voor metaalbewerkingen zoals het verwijderen van walsranden, tussentijds bijwerken van krassen, gelijkmatig dimensioneren en consistent finishen. Ons schuurlinnen heeft een slijpmiddel op basis van aluminiumoxide op een flexibele linnen X-gewicht rug. 3M Trizact schuurmateriaal verlaagt het aantal processtappen dat nodig is voor het dimensioneren en finishen van elementen. Dit zorgt voor een hogere doorvoersnelheid en grotere consistentie. De 3M microreplicatietechnologie heeft grote voordelen. Bij microreplicatie worden kleine driedimensionale, piramidevormige structuren op een rug gelijmd. Deze piramiden bestaan uit laagjes mineralen die bij herhaald gebruik afbreken zodat er nieuwe ongebruikte mineralen bloot komen te liggen. Door deze cyclus van mineralenvernieuwing blijft het schuurmineraal scherp. Door de voortdurende snijwerking hoeft u het schuurmateriaal minder vaak te vervangen, wat resulteert in een hogere doorvoersnelheid en grotere productiviteit. Bovendien zijn de mineralen gelijkmatig over het oppervlak van het schuurmateriaal verdeeld, voor een regelmatig in plaats van een willekeurig contactoppervlak en een gelijkmatig snijresultaat. 3M Trizact schuurmateriaal is bijzonder geschikt voor projecten met strenge technische eisen, zoals medische implantaten, chirurgische instrumenten en auto-onderdelen, en levert keer op keer een consistente finish.

Voorgestelde toepassingen
  • Voor metaalbewerkingen zoals het verwijderen van walsranden, het tussentijds bijwerken van krassen, het gelijkmatig dimensioneren en consistent finishen

Typische Eigenschappen