3M™ Scotch-Weld™ EPX Pneumatisch Aanbrengpistool

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Pneumaticsch systeem is ideaal voor het verwerken van grote lijmvolumes

Mengen tijdens extruderen met een minimum aan afval.

Pistoolgreep biedt comfort en nauwkeurige controle

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Pneumaticsch systeem is ideaal voor het verwerken van grote lijmvolumes
  • Mengen tijdens extruderen met een minimum aan afval
  • Pistoolgreep biedt comfort en nauwkeurige controle
  • Minimaliseert verspilling en rotzooi geassocieerd met handmixen
  • Afmeten, mengen en aanbrengen

Met het 3M™ Scotch-Weld™ EPX Pneumatisch Handpistool kunt u snel en gemakkelijk tweecomponentenlijmen doseren, mengen en aanbrengen. Met ons handpistool, dat speciaal ontworpen is voor een efficiënte applicatie van Duo-Pak patronen met 3M™ Scotch-Weld™ Structurele Lijmen, kunt u snel en eenvoudig lijm aanbrengen met behulp van een persluchtaansluiting.

Het 3M™ Scotch-Weld™ EPX Pneumatische handpistool biedt een snelle, comfortabele en nauwkeurige applicatie van 3M™ Scotch-Weld™ Structurele Lijmen in Duo-Pak patronen. Het handpistool biedt een eenvoudige manier om tweecomponentenlijm te doseren, mengen en aan te brengen en is zeer comfortabel in gebruik. Het pistool mengt terwijl het lijm afgeeft, zodat er minder lijm wordt verspild en de pistoolhandgreep biedt een comfortabele hantering en een nauwkeurige controle bij het aanbrengen van lijm. Het door perslucht aangedreven systeem is ideaal voor afgifte in grote hoeveelheden en is effectief voor gebruik bij toepassingen op het gebied van lijmen, assemblage en inkapselen, ingieten en afdichten.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen