1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Hersluitbare systemen
 5. Paddenstoelhaaksluitingen
 6. 3M™ Dual Lock™ Hersluitbaar klikband SJ3870

3M™ Dual Lock™ Hersluitbaar klikband SJ3870

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Snap-in-place installatie vervangt schroeven, spijkers, drukknopen en klinknagels

Vijf keer hogere treksterkte dan gebruikelijke klittenbandsluitingen

Duurzaam – tot 1000 keer openen en sluiten met behoud van minstens 50% van de oorspronkelijke trekkracht

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 677KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Snap-in-place installatie vervangt schroeven, spijkers, drukknopen en klinknagels
 • Vijf keer hogere treksterkte dan gebruikelijke klittenbandsluitingen
 • Duurzaam – tot 1000 keer openen en sluiten met behoud van minstens 50% van de oorspronkelijke trekkracht
 • Uitstekende hittebestendigheid tot een temperatuur van 82 °C
 • Zwarte, in elkaar grijpende paddenstoelvormige koppen (steeldichtheid van 250 stelen per 6,5 cm²)
 • Bestand tegen vocht en UV-straling
 • Helpt trillingen te verminderen
 • Geschikt voor binnen en buiten

Het 3M™ Dual Lock™ Hersluitbaar klikband SJ3870 heeft een gemodificeerde acrylaatlijm aan de achterzijde van zwart, hersluitbaar polypropyleen klikband. Ons product kan zowel binnen als buiten gebruikt worden voor diverse toepassingen; en heeft gesloten een dikte van slechts 6,1 mm en een lange levensduur.

Ons opmerkelijke 3M™ Dual Lock™ Hersluitbaar klikband SJ3870 kan meer dan duizend keer geopend en gesloten worden voordat het 50% van de originele sterkte verliest: voor continue toegang of herpositionering. De paddenstoelkoppen schuiven met gemak over elkaar, waardoor onderdelen gepositioneerd kunnen worden voordat ze in elkaar klikken om zo een stevige bevestiging te creëren. In deze combinatie verdwijnen de sluitingen uit het zicht en houdt u een ononderbroken oppervlak met een gladde en verzorgde uitstraling. Het polyolefinen klikband met een stamdichtheid van Type 250 kan worden gecombineerd met Type 170, 250 of 400. Zo beschikt u over verschillende sluitsterkten, afhankelijk van de toepassing.

Aanbevolen voor algemene industriële toepassingen, transport, bijzondere voertuigen, militaire medische verpakkingen, winkeldisplays, exposities, elektronica, bouw en meubilair, evenals voor onderhouds-, reparatie- en operationele werkzaamheden (MRO).

Dit klikband heeft een rug van gemodificeerde acrylaatlijm die hecht op diverse kunststoffen (polyethyleen, acryl, polycarbonaat en ABS), poedercoatlakken en materialen met een medium tot lage oppervlakte-energie met geen tot weinig oppervlakvoorbewerking.

Hoor de klik
‘Klik!’ Dat is het woord dat de uitgebreide Dual Lock™ productlijn van 3M het best omschrijft. Zo werkt het: wanneer twee delen van het 3M™ Dual Lock™ Hersluitbaar klikband worden samengedrukt, zullen de stammen buigen en glijden de twee paddenstoelkoppen langs elkaar. Na het passeren van de paddenstoelkoppen op het tegenoverliggende deel, springt de stam terug naar zijn oorspronkelijke positie en zijn de koppen in elkaar vergrendeld. Luister naar de hoorbare klik die aangeeft dat het klikband vastzit. De verbinding die is ontstaan, is net zo effectief als schroeven en klinknagels, maar kan uit elkaar worden gehaald en geherpositioneerd. Het 3M Dual Lock Hersluitbaar klikband wordt veel gebruikt in sectoren als transport, elektronica, zakelijke apparatuur, werktuigen, de zorg en de signalerings- en displaymarkten.

Weg met schroeven
De verbinding is sterk, maar kan makkelijk worden losgemaakt; trek de delen uit elkaar en druk ze weer samen. Dit betekent dat het product een sterke, verborgen sluiting biedt met het gemak van regelmatig openen en sluiten. Dus weg met die schroeven, klinknagels, haken, bouten, ritssluitingen en andere lelijke bevestigingsmethoden. Kort gezegd: dit product is een esthetisch aantrekkelijk klikband dat niet in kracht onderdoet voor andere oplossingen: sterker nog, SJ3870 is ongeveer vijf keer sterker in trekkracht dan 3M™ Hook and Loop klittenbandsluitingen die in vergelijkbare situaties worden gebruikt. In veel gevallen zal deze bevestigingsmethode de gebruiker geld en materiaal besparen. Daarnaast hoeven er geen gaten geboord te worden die het onderdeel of de ondergrond kunnen verzwakken en zijn er geen gereedschappen nodig om het onderdeel te installeren of te verwijderen.

Verwacht meer opties om oppervlaktes vast te zetten en met elkaar te verbinden: 3M Dual Lock Hersluitbare klikbanden zijn snel geïnstalleerd en maken een oersterke verbinding, terwijl ze net zo makkelijk geopend kunnen worden als een ritssluiting. Dankzij de functionele flexibiliteit en de esthetische superioriteit, het lichtgewicht karakter en de besparing van arbeids- en installatiekosten vormen de innovatieve klikbanden van 3M een populaire en effectieve oplossing.

Voorgestelde toepassingen
 • Bevestigen van panelen en afdekplaten
 • Bebording binnen
 • Decoratieve afwerking
 • Indelen van kantoorruimten
 • Bevestigen van graphics
 • Toegangspanelen
 • Speciale voertuigen (bevestigingen in het interieur)
 • Randen van L-beugels, verplaatsbare planken
 • Ophangen van borden

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen